Бейкър Тили Клиту и партньори бизнес услуги ЕООД

Компания

Бейкър Тили е водеща компания от одитори, счетоводители и бизнес консултанти в Кипър и на Балканите. 20 директори и повече от 300 души, предлагащи услуги от най-висок стандарт за повече от 6000 клиенти, които работят както на национално, така и на международно ниво. Бейкър Тили оперира чрез офиси в Кипър (Никозия, Лимасол и Ларнака), България (София), Румъния (Букурещ), Молдова (Кишинев) и Гърция (Атина, Солун).

Взаимодействие, решителност и професионализъм са измежду ключовите елементи, които ни помагат да се справим успешно с всички възложени задачи. Независимо какъв е обемът на възложената задача, ние можем да осигурим подходящ експерт или екип, за да отговори на специфичните нужди на всеки клиент.

Бейкър Тили компании в Кипър, Румъния, България и Молдова, както и Бейкър Тили в Гърция, са независим член на Бейкър Тили международни фирми. Бейкър Тили Интернешънъл е осмата по големина счетоводна мрежа в света по приходи и е представена от 165 фирми с 745 офиса в 141 страни, с общ приход в размер на 3,8 милиарда долара и 28 000 служители по целия свят. Благодарение на участието ни в мрежата на Бейкър Тили Интернешънъл , ние сме в състояние да предоставим ресурси и опит, за да отговорим на нуждите на нашите клиенти, да помогнем за решаването на сложни бизнес проблеми и да се преодолеят големите предизвикателства на утрешния ден.

Ние обслужваме клиенти в почти всяка индустрия и от всякакъв мащаб, и правим това така, че да запазим личното внимание, което клиентът търси, чрез участието и на партньорите в компанията:

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner