Deutsche Medizin Allianz GmbH

Компания

Дойче Медицин Алианц със седалище в Северен Рейн-Вестфалия от много години работи за над 200 клиники в Германия. За нашите партньорски клиники ние намираме подходящите кандидати лекари и специалисти от областта грижи за болния. За нашите кандидати намираме адекватни работни места.

 

Партньорството ни с кандидатите е продуктивно и основано на доверие.

 

Нашият последователен и професионален мениджмънт в областта на работата с кандидатите позволява на мотивираните лекари и медицински сестри (м/ж) да намерят постоянно работно място в Германия, което да отговаря на изискванията.

По време на процеса на посредничество ние сме компетентен партньор за контакт и медиатор за участващите страни. След назначаването Ви също няма да Ви оставим сами.

Ние познаваме немския трудов пазар много детайлно и затова в рамките на индивидуално кариерно планиране можем в подробности да Ви представим актуалните възможности и граници. Хармонизирането на Вашите изисквания с изискванията на немските клиники е решаващ фактор за успеха на нашата работа. Предпоставка за това е взаимното ни доверие!

JobTiger Banner