ФИТНЕС ЕНЕРДЖИ КЛУБ ВАРНА ЕООД

Варна www.fitnessenergy.bg 10 - 20 служителя

Компания

Fitness Energy Club e модерен спортен комплекс, намиращ се в сърцевината на град Варна. Локацията му позволява бърз и удобен достъп от всяка точка на града. Стартира 2013г. като една просторна  зала за силови и кардио тренировки. В последствие се развива до съвременен  център, предоставящ на своите клиенти всичко необходимо за поддържане на хармонично развита фигура и добро здраве. Клубът е разположен на два етажа в търговската сграда – Mall Varna ЕАД, което го прави изключително удобен по отношение безпроблемно и безплатно паркиране.
На третия  етаж се намира огромна тренажорна зала, простираща се на площ повече от 1000м.2. Пред трениращите там, се открива красива панорамна гледка към голяма част от града и Варненското езеро. Прилежащата тераса от 300м.2 предлага възможността да се провеждат тренировки на открито. Голямата квадратура позволява на спортуващите да имат усещането за достатъчно пространство около себе си и дава възможност за свободно изпълнение на упражнения.
Едно ниво по-надолу се намират зала за групови занимания, зала за скуош, ринг и принадлежности за бокс, масажно студио и зона за релакс.
Клубът  е богато оборудван с над 150 висококачествени уреди за силови и аеробни упражнения, вертикален солариум от последно поколение, както и удобни и просторни съблекални помещения.
Висококвалифициран екип от специалисти се грижи за професионалното обслужване на посетителите във всяко направление. Предлага се услугата персонален тренинг, която гарантира индивидуално отношение, адресирано към конкретните нужди на клиента. Fitness Energy Club дава на своите клиенти възможност да се възползват от широка гама на предоставяните услуги, обслужваща различни спортни интереси. Всеки от етажите разполага с протеинов бар, предлагащ огромен избор от качествени и разнообразни хранителни добавки, подпомагащи постигането на търсените резултати. Цените на всички услуги са изключително достъпни, което прави комплекса предпочитано място за спорт и релакс от много хора.

 

 

 

JobTiger Banner