ФРИЛАЙН ООД
София www.freeline.bg между 5 и 10 служителя

Компания

Tранспортно-спедиторска фирма ФриЛайн ООД e основана от водещи специалисти в областта на международната спедиция.

Дейността на фирма ФриЛайн ООД обхваща всички основни видове спедиторски и транспортни услуги, свързани с контейнерен, автомобилен, въздушен и железопътен транспорт, митническа обработка на товарите, карго застраховки и складиране.

ФриЛайн ООД предлага превози на различни видове товари: контейнеризирани, конвенционални, извън-габаритни, товари с клас на опасност, акцизни товари, стоки под митнически контрол, дипломатически и личен багаж, превоз на панаирно оборудване и изложбени експонати.

ФриЛайн ООД има договорни отношения с всички морски превозвачи, които посещават България и Гърция, което ни позволява да бъдем гъвкави в предлагането на конкурентни навла и сервиз, както през Солун и Пирея, така и през българските пристанища Варна и Бургас. Организираме контейнерни превози на всички видове стоки в бокс контейнери и специализирано оборудване - платформи, хладилни и "open top" контейнери, както и групажни контейнерни превози през Варна, Бургас и Солун от и за всички дестинации.

В областта на автомобилните превози нашите клиенти могат да се възползват от комплектни и групажни транспорти от и за Европа и Близкия Изток и транспорт в страната. Също така предлагаме превози на товари със специализирани хладилни автомобили (поддържане на температурен режим) и на товари с клас на опасност.

Съвременните информационни технологии, които използваме в нашата дейност ни дават възможност за пълен контрол и проследяване на превозите във всеки един момент на транспорта.

Професионализмът на нашия екип работи в полза на нашите клиенти, осигурявайки им компетентно консултантско обслужване по всички въпроси в сферата на нашата дейност и свързаните с нея транспортни и митнически документи.

 

JobTiger Banner