Вероятно е трудно да се намери човек, който би отговорил с "не" на този въпрос. Особено сега, когато тежката икономическа ситуация оказва натиск върху висшите мениджъри и ръководители в компаниите. Управлението на хора, преосмислянето на нови стратегии и промени в настоящите бизнес практиките са най-трудните задачи, с които мениджърите трябва да се справят.

В IEDC-Bled School of Management, едно от най-успешните бизнес училища в региона, можете да се срещнете с тези, които вече са успели и знаят верния път.
Всеизвестна истина е, че хората са най-ценният капитал за всяка компания особено във време на криза. Инвестициите в програми за развитие на човешкия ресурс и обучение на кадрите са от решаващо значение. Те спомагат да се стимулира едно по-перспективно и далновидно мислене, което от своя страна може да превърне всяко предизвикателство в успех. В IEDC-Bled School of Management в течение на 25 години сме обучили повече от 53 000 мениджъри от 70 държави, включително и България. Нашите Executive MBA програми, различни семинари и летни училища за млади специалисти предлагат задълбочени познания и практически решения на казуси от международно ниво.

Ако се интересувате от развитие на кариерата си, бизнес програмите на IEDC са най-доброто решение. На 9-и октомври ние от IEDC-Bled School of Management ви каним на лична среща, на която ще ви разкрием защо IEDC програмите са най-доброто решение за нуждите на всеки мениджър. Срещите ще се проведат в хотел "Анел". Тук можете да се регистрирате онлайн.

IEDC консултации по EMBA и други програми, София, 9-и октомври

Имаме удоволствието да ви поканим на лична консултация с видни експерти от IEDC на 9-и октомври в София. Срещите ще се проведат в хотел "Анел" (бул. "Тодор Александров" 14). Заявете среща, регистрирайки се тук!