ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Първите финалисти в „Книгата, която ме вдъхновява“ са ясни
На 4 август (понеделник) JobTiger започна инициативата „Кингата, която ме вдъхновява“. Чрез нея се цели да се открият 30-те най-вдъхновяващи книги, според нашите читатели. Тези книги, които всеки би препрочел, книгите, които гонят съня, книгите, които „преобръщат стомаха“.

След оспорвано гласуване, вече са известни и първите трима финалисти, сред които съвременна българска литература, световна класика и мемоари на футболни фенове: От днес започва и гласуването за следващите заглавия, които да се включат във финалния Топ 30. Тази седмица може да гласувате за 83 заглавия. Ако не откривате вашето любимо заглавие в списъка за гласуване, не се отчайвайте. Може да го номинирате и следващата седмица да участва в гласуването.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
„Дни на кариерата” в секторите IT, Телекомуникации, Business Process Outsourcing (BPO) | 16 октомври 2014 г.

На 16 октомври 2014 г. ще се състоят „Дни на кариерата” в секторите IT, Телекомуникации, Business Process Outsorcing (BPO), организирани от JobTiger.

И тази година сред фирмите участници са водещи компании в секторите ИТ, телекомуникации и телекомуникационната, компютърна техника; фирми, предлагащи аутсорсинг услуги, кол центрове, агенции за подбор на персонал.

Вече 29 компании са заявили участието си, а всички часове за практически работилници са заети. Записванията продължават, така че може да се регистрирате за участие в кариерния форум: http://careerdays.bg/Branshovi-Sreshti/2014/?mode=employers

„Дни на кариерата” в секторите IT, Телекомуникации, BPO ще се проведат в Интерпред СТЦ – София, с начален час – 10:00ч.
Обявите в JobTiger с още по-ниска цена

Да открие най-подходящите служители е от съществено значение за всяка компания. JobTiger, вече 13 години, осигурява на фирмите на българския пазар възможност да достигнат до най-добрите специалисти на пазара на труда в България.

От месец август, публикуването на обяви за работа е на нови, по-ниски цени. За повече информация посетете www.JobTiger.bg или се свържете с нашия екип на:
E: office@jobtiger.bg
T: +359 2 49180 00
 
Интересно от JobTiger.tv
Обява за работа от JobTiger: Senior Engineers – UI, Java, QA & Tech Support

JobTiger предлага свободни IT и Support позиции, от името на свой клиент.
Компанията е американска, скоро ще открие седмия си офис, който е разположен в София.

Книгите – необятен свят за малки и големи
Водещи ИТ и телеком компании осигуряват работни места за младежите
Парижки стил в обличането – как да го постигнем
Започна гласуването в „Книгата, която ме вдъхновява“
Обява за работа от JobTiger – „Customer support representative“
Любопитно от JobTiger Блог
Без майтап – този блог стана на 4 години!

Ами, честито да ни е – този блог стана на 4 години! Догодина, живот и здраве, ще стане на 5, след още 5, ще стане на 10, и така, полека, краят на столетието започва да се вижда.

Спасението на гъвкавите бизнеси – фрийлансърите
33 отвратителни офисни навика
Индивидуална или екипна работа?
Йога като част от HR политиките в организацията
Можете ли да спазвате крайни срокове?
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Моята банка на бъдещето 3.0

За трета поредна година УниКредит Булбанк организира програмата „Моята банка на бъдещето“. Тя се реализира съвместно с онлайн платформата www.kosher.bg (разработена от JobTiger) и е предназначена за студенти от различни университети и специалности, свързани с банковия бизнес – финанси, икономика, бизнес администрация, маркетинг, информационни технологии, счетоводство и др.

Програмата „Моята банка на бъдещето“ открива нови хоризонти за развитие пред младежите, давайки им възможност да се докоснат до реалната бизнес среда и да почерпят опит и знания.

За да участват в програмата, студентите трябва да регистрират онлайн клуб по банкиране в платформата www.kosher.bg и да изразят желанието си да участват в програмата „Моята банка на бъдещето 3.0“. Срокът за записване е не по-късно от 7 септември 2014 г., след което от банката ще се свържат с клубовете, за да ги информират за следващите стъпки. Програмата ще стартира в края на септември и ще приключи в началото на декември. Тази година участниците ще могат да избират между 5 проекта в областите: Корпоративна социална отговорност, Бизнес клиенти, Банкиране в социалните мрежи, Технологични и бизнес иновации, Банкиране на дребно и информационни технологии.

Повече информация за Моята банка на бъдещето 3.0 и условията за участие може да намерите на www.kosher.bg/UniCreditBulbank/
Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов обявява прием за обучение в ОКС „Бакалавър“ и ОКС „Магистър“

Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – Свищов обявява прием за обучение в ОКС „Бакалавър“ и ОКС „Магистър“ за учебната 2014/2015 учебна година.

Повече информация за специалностите и приема в ОКС „Бакалавър“ може да намерите тук.
Повече за магистърските програми и приема в ОКС „Магистър“ може да намерите тук.