JobTiger новини от месец август 2007 г.:
 • TigerSelect
  TigerSelect включва иновативни онлайн решения за търсене и подбор на персонал като част от дейностите на Джобтайгър Бизнес Група. TigerSlect e интегриран подход към подбора на персонал, който успешно съчетава е-подбор и традициoнни методи, позволява по-голяма ефективност на подбора на персонал, създава и развива нови възможности за работодателите и търсещите работа.
  Повече информация за услугите и координати на специалистите ни можете да откриете тук.
 • Улеснено публикуване на обява за работа в Джобтайгър
  Oбновeнa e формата за писане на обява за работа. Промяната ще улесни потребителите ни и ще спести времето и усилията на работодателите при създаване на обявите.
 • Форуми в сайтовете на Бизнес групата JobTiger
  В секциите “Библиотека” на сайтовете на бизнес групата e добавена възможност за писане на коментари към статиите. Форумът се модерира.
 • Възможност за публикуване на обяви в чужбина
  JobTiger предоставя възможност за публикуване на обяви за работа в над 40 сайта за работа в Европа и по света чрез мрежите на Monster, CVO Group и партньорски сайтове. За да разгледате различните сайтове за работа, вижте тук или се свържете с нас за повече информация.
 • Стипендия „Джобтайгър”
  Изтече крайният срок за кандидатстване за четвъртата ежегодна стипендия на Джобтайгър за учебната 2007/2008 година на тема “С какво (ще) ме промени работата? Резултатите ще бъдат обявени в края на м. септември 2007 г.
  За актуални новини, свързани с обявяването на финалистите следете www.JobTiger.bg.
  Повече обща информация, свързана със стипендията можете да получите тук.
 • Бюлетин на Университетските кариерни центрове
  Излезе брой 5 на Бюлетина на университетские кариерни центрове. Можете да се запознаете с него тук. За да се абонирате, влезте тук.


Предстоящи събития:
 • Съвместен проект на JobTiger и сдружение “иЦентрове” за предлагане на работа през интернет
  Сдружение “иЦентрове” разполага с изградена мрежа от телецентрове, които предлагат достъп до информационни технологии и услуги за граждани и бизнеса в страната. Съвместният проект има за цел да улесни достъпа на работодателите, представители на средния и малък бизнес в България до професионални услуги, свързани с търсенето и наемането на персонал, както и да осигури възможност за безплатна консултация на търсещите работа лица. Очаква се сътрудничеството между JobTiger и иЦентровете да повиши гъвкавостта на пазара на труда, да улесни и подобри контакта между работодателите и търсещите работа в населените места, където има иЦентрове и допълнително да популяризира възможностите за търсене и предлагане на работа чрез интернет.


Полезно за вас:
 • Безплатни позиции на страниците на JobTiger Ltd.
  През месец септември 2007 г. може да публикувате безплатни обяви за позиции за брокери на недвижими имоти.
 • Празници през месец септември:
  • 1 септември (събота) – Св. преподобни Симеон Стълпник (Симеоновден) - имен ден празнуват Симеон, Марта.
  • 6 септември (четвъртък) – Ден на Съединението на България. Неработен ден
  • 14 септември (петък) – Кръстовден. Именници – Кръстьо, Кръстина, Кънчо, Ставри. Работен ден
  • 17 септември (понеделник) – Св. мъченици София, Вяра, Надежда и Любов
  • 22 септември (събота) – Ден на Независимостта на България.
  Вижте календара на JobTiger за работни и неработни дни по месеци.


Panta Rei…
 • Красина Георгиева в TBI
  От юли 2007 г. Мениджър Човешки ресурси на TBI Credit, TBI Leasing и TBI Rent е Красина Георгиева. Фирмите са част от международния финансов холдинг TBIF Financial Services BV. Красина Георгиева има магистърски степени по Социална психология и УРЧР. Водеща e на групово-динамични психотренинги.
  Досега Красина Георгиева е била част от екипите на Intelligent Systems Bulgaria Ltd и Рувекс.
  За контакт:
  M: +359 887 909 446, E: k_georgieva@tbicredit.bg
 • Десислава Тодорова Иванова е новият Ръководител отдел "Човешки ресурси" на "ЕВРОФУТБОЛ" ООД
  Досега Десислава Иванова е била част от екипите на "Еврокамион" ЕООД и "ФЕЪР ПЛЕЙ", като и на двете места е поставила основите, изграждането и развитието на човешкия капитал във фирмите. Скоро беше отчислена като редовен докторант с право на защита, докторска програма "Управление на човешките ресурси" в НБУ, Притежава магистърска степен по МИО и бакалавърска степен "Туризъм". В свободното си време е хоноруван преподавател в НБУ и води курсове в областта на човешките ресурси. Обича също да посещава срещите на HR екипите, организирани от JobTiger.
  За контакт:
  Т: +359 2 818 9 516, Е: divanova@eurofootball.bg