СЪБИТИЯ ОТ МЕСЕЦ АВГУСТ:

 • Приключи шестседмичният практически стаж EMPOWER за най-добрите 30 български студенти
  На 27 август 2010 приключи и втората фаза от Национална стажантска програма EMPOWER за млади лидери. След двуседмичното обучение по лидерство в Американския Университет в Благоевград (АУБГ), стажантите преминаха и през шестседмичен реален практически стаж в едни от най-добрите компании в своите сектори. От средата на месец юли 30-те най-добри български студенти подсилиха екипите на своите компании работодатели и за месец и половина придобиха ценни практически знания и умения, както и успяха да споделят със своите нови колеги част от наученото в АУБГ.

  За да сподели своите лични впечатления за стажа си, всеки от студентите отговори пред камера на няколко въпроса, свързани с преживяното и наученото в компаниите работодатели. Персоналните видеа можете да намерите в каналите на Фондация Empower United:
  YouTube - www.youtube.com/user/empowerunited;
  Vimeo - www.vimeo.com/channels/empowerunited.
   

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ:

 • GCDF – международна сертификационна програма за специалисти по човешки ресурси за кариерно развитие и консултиране

  Международна програма GCDF След успешното приключване на тренинга през юни, организиран в рамките на HR Тренинг Академията на БАУРЧР, екипът на Джобтайгър подготвя нов в началото на октомври 2010 г.


  1, 2 и 3 октомври са датите на есенната група!

  За кого е предназначен сертификационния тренинг:
  • специалисти по човешки ресурси;
  • консултанти и коуч специалисти;
  • мениджъри на екипи.

  Основен акцент в тренинга:
  Усвояване на все по-универсалното и необходимо умение за консултиране, коучване, водене и развитие на екип, използвайки потенциала и индивидуалните заложби у всеки човек, в съчетание с фирмените цели.
  Тренингът предвижда предварителна самоподготовка, много упражнения и практика с реални клиенти. Заниманията се провеждат с най-добрите специалисти в областта на кариерното развитие и консултиране.

  Научете повече за сертификата Global Career Development Facilitator!
  За записване и подробности може да се обръщате към екипа на Джобтайгър или да пишете на и-мейл: gcdf@jobtiger.bg
   
 • Конференция и уъркшоп, посветени на позитивната рефлексия с ангажирано участие като метод, прилаган все по-успешно в кариерното развитие на служителите в организации (PAAR), 16 – 17 октомври 2010г.

  На 16 и 17 октомври 2010г., професор Тони Гай от Великобритания ще представи метода си за позитивна рефлексия PAAR, който успешно прилага в корпоративна среда за развитието на потенциала на отделни служители и на екипи.

  На 16 октомври ще може да се запознаете с метода PAAR, а заинтересованите ще могат да се включат в последващия уъркшоп! Участието в презентацията е безплатно, а цената за участие в уъркшопа е 100,00 лв (без ДДС).

  Какво е PAAR?
  PAAR е нов подход за рефлексивен подход, който разчита на ангажираното участие на хората и способността им да оценяват себе си и другите положително. Методът изучава потенциала на хората, за да им помогне да се развиват, да подобряват работата и живота си.

  Научете повече за позитивната рефлексия
  Вижте подробности за програмата на презентацията и уъркшопа
   

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС:

 

ПЛАТЕНИ СЪОБЩЕНИЯ:


SGEBЗа всяко желание, потребителски кредит Експресo от Societe Generale Експресбанк без поръчител

До 31 октомври 2010 г,. Societe Generale Експресбанк предоставя възможността на своите клиенти да ползват един от най-успешните си продукти – потребителски кредит Експресо на преференциални условия:
 • Потребителски Кредит Експресо е без поръчител и ще се предлага без такса за кандидатстване и управление
 • Овърдрафт – заедно с потребителския кредит ще се предлага Овърдрафт без такса за първата година.
 • С кредит Експресо клиентите могат да заемат до 30 000 лева или 15 000 евро
 • Предварителен отговор се дава за 15 минути.
За повече информация: http://sgeb.bg/bg/expresso-consumer-loan-individuals.html


Семинар на Едуард де Боно в НДКde Bono LIVE 2010 в София: Семинар на Едуард де Боно "Ново мислене, Иновации, Бизнес"
23 септември 2010

Официално започна регистрацията за семинара, който Едуард де Боно ще проведе в София, Зала 1 на НДК.
Регистрирайте се за участие на преференциална цена.

Това събитие e дългоочаквана и единствена възможност за много хора да се срещнат с Едуард де Боно – един от най-големите мислители на човечеството на всички времена – и да научат как неговите широко приветствани концепции за “ново мислене” могат да бъдат приложени за иновации, бизнес развитие и растеж в периода след кризата.
 
Целта на семинара е да даде силен положителен импулс на българския бизнес и на цялото общество, в техния стремеж да продължат напред в трудните времена.
JobTiger е партньор на събитието, благодарение на което можете да получите специална отстъпка при регистрацията. За да получите код за отстъпка се свържете с организаторите от Проджекта на тел. (02) 9831094 или info@debono-bg.com.

Повече информация за събитието можете да намерите на www.debono-bg.com.