ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

 • XVIII HR Weekend | 25-26 Януари 2013г.

  хотел “Калина Палас", гр. Трявна

  XVIII HR WeekendТова ще бъде следващия от серията експериментални HR уикенди, в които ще се постараем да предложим по-различна форма на провеждане. Отново ще разчитаме на активно присъствие на всички участници и споделяне на опит от компании с разнородна дейност, така че срещата да бъде освен приятна, но и ползотворна за всички нас!

  Официален спонсор на XVIII-тия HR уикенд e Дженерали Застраховане АД.

  Част от темите включени в предварителната програма са:
  • „Фантазии и реалност за бъдещето на HR-a” - водещ на дискусията ще бъде Боян Страхилов от Санома Блясък.
  • За системите за оценка, ангажираност, мотивация и как да проработят своя опит ще споделят Христо Цветков и Филип Анастасиу от Метро Кеш Енд Кери.
  • За „Пазар на труда – заплати, текучество” – още за проучванията, за нива на заплати, текучество – кои цифри не трябва да пропускаме" своята гледна точка ще сподели Христо Стоянов от Теси ООД.
  • Своите успешни практики ще представи и Дженерали България, официален спонсор на XVIII-тия HR уикенд.
  Предварителната програма на XVIII-тия HR уикенд може да разгледате тук.

  За повече информация или въпроси, моля свържете се с екипа на JobTiger:
  E: office@jobtiger.bg
  T: +359 2 49180 22
  M: +359 884 50 56 09
   
 • Продължават записванията за HR Industry 2013

  HR Industry 2013Продължават записванията за участници във второто издание на специализираното събитие, посветено на HR индустрията – HR Industry 2013.

  HR industry 2013 ще се проведе на 13 февруари в Интерпред – СТЦ, София.
  Организатори нa събитието са JobTiger и JBF – Mastering Project Management.

  В рамките на събитието водещи HR компании ще се съберат, за да представят своите услуги и да обсъдят тенденциите в управлението на човешките ресурси. Подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, здравно и пенсионно осигуряване, временна заетост, трудова медицина и ваучери за храна и дрехи – всичко това събрано в един ден.

  За информация и записвания посетете hrindustry.bg или се свържете с екипа на JobTiger – тел.: 02/ 491 80 14 и 491 80 20, e-mail: office@hrindustry.bg.
   
 • Очаквайте скоро „Национални дни на кариерата 2013 - Добра кариера, добър живот“

  National Career Days 2012Очаквайте през месец март началото на двaнадесетото издание на най-големия кариерен форум в България - „Национални дни на кариерата“ 2013.

  Ще стартираме в София, а след това и във всички големи академични центрове на страната.

  Следете careerdays.bg и www.jobtiger.bg за актуална информация за форума.
   

МИНАЛИ СЪБИТИЯ

 • Награда за един от Тигрите в екипа ни

  Нашата колежка Елеонора Тодорова спечели второто място в категорията „Служител на годината” на Бизнес наградите на Forbes България 2012.

  Конкуренцията бе сериозна, а Ели заслужено бе уважена от журито с почетна грамота. Тя е нашият всеотдаен Мениджър „Събития”, а годината, която скоро ще се изтъркули, бе повече от натоварена за нея.

  Всички тигри се радваме с нея и я поздравяваме за заслужения успех.
   
 • Новини от Kosher-a

  Logo Kosher.bg
  • Започва инициатива за студенти и младежи с възможност за стартиране на бизнес

   Embrioo Инкубатор е съвместна инициатива на embrioo.com и ВУЗФ, подкрепена от JobTiger.bg и Kosher.bg. Embrioo.com е онлайн платформа за отворена иновация, място където всеки попадащ във възрастовата категория 18-35 години може да публикува идея за развитието на даден бранд и/или компания, или сектор, която идея иска да продаде.

   Инкубаторът е предназначен за млади предприемачи до 35 години. Приблизително 45% от младите искат да работят за корпорации. Инкубаторите в оригинален вариант дават шанс едва на 5 % от младите. Embrioo Инкубатор е за останалите 50%, които искат да стартират собствен бизнес.

   Първоначалния подбор ще бъде направен до 24 Януари 2013 от 100% разнороден екип като жури. Избраните ще бъдат поканени в края на януари 2013 в аулата на ВУЗФ. Там ще бъдат поканени и медии, инвеститори, спонсори, институции. На избраните ще бъде направен много нестандартен и труден тест в реални условия, който остава в тайна до тогава.

   Единадесет клуба от Kosher.bg са поканени да се включат в Embrioo Инкубатор.

   Реален старт на екипите ще бъде даден в края на януари, началото на февруари 2013.
  • Подкрепете клуб в Kosher-a

   Един от най-активните клубове в Kosher.bg, търси подкрепата на партньори, които имат отношение към спорта. Спортен карате клуб "Академик" Свищов - Киокушин Карате е сдружение с нестопанска цел, което обединява студенти около идеята за развитие и популяризиране на спортна дейност на територията на град Свищов. Организацията се ръководи от възпитаници на Стопанска академия “Д. А. Ценов” - град Свищов. Направлението, в което работи студентското сдружение е да направи бойните изкуства достъпни за всички, като организира безплатни тренировки по карате Киокушин. Основната цел на Спортен карате клуб „Академик” (Свищов) е да се популяризира Киокушин карате, за да върне младите хора в спортните зали.

   Клубът се нуждае от подкрепа, за да продължи успешното си явяване в турнири по Киокушин.

   За подробна информация посетете страницата на клуба в Kosher.bg или се свържете с екипа ни.

   Kosher-a е на ваше разположение: 02/49 180 13; kosher@jobtiger.bg
    

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ:

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Дженерали България е част от световната застрахователно–финансова група Assicurazioni Generali S.p.A., която повече от 180 години е стабилен финансов играч на западните пазари и животозастраховател №1 в Европа.

Оперативният център на Дженерали България е Generali PPF Holding – водещ участник на застрахователния пазар в ЦИЕ. Чрез своите дъщерни дружества, Generali PPF Holding управлява активи надхвърлящи 15 млрд. евро и обслужва повече от 13 млн. клиенти в региона.

Група Дженерали България предлага услуги в три сектора – общо застраховане, животозастраховане и доброволно здравно осигуряване, чрез дъщерните си компании Дженерали Застраховане АД, Дженерали Животозастраховане АД и Дженерали Закрила Здравно осигуряване АД.

Групата се стреми да предоставя оптимален спектър от клиентски ориентирани, разнообразни застрахователни продукти и услуги, гарантиращи стабилна застрахователна защита. Продуктите са разработени съгласно високите изисквания на клиенти и нуждите на българския застрахователния пазар и почерпени от добри и работещи практики в Европа.

Не на последно място много важна инвестиция за Дженерали България е инвестицията в хората. Групата постоянно развива и създава условия за надграждане на професионалните умения своите собствени служители, както и на персонала в мрежите за продажби.

Повече информация на:
Бeзплатен телефон за клиенти: 0800 12 712
Е-mail: information@generali.bg
www.generali.bg