СЪБИТИЯТА ПРЕЗ МЕСЕЦ МАЙ:

 • Стартира проектът „ТОП ИКТ Работодател“

  National Career Days 201221 Май 2012

  JobTiger и ICT Media обединиха силите си за подготовката на първата по рода си независима класация на водещите технологични, комуникационни и аутсорсинг компании „ТОП ИКТ Работодател“

  На 21 май стартира официално многокомпонентният проект „ТОП ИКТ Работодател“, чиято цел е да открои предпочитаните работодатели в сектора на информационните и комуникационните технологии (ИКТ), да очертае водещите тенденции, проблеми и постижения в областта на управлението и развитието на човешките ресурси в тази област и да идентифицира ключовите области, в които мениджърите биха могли да подобрят ефективността на човешкия капитал и като цяло - на управляваните от тях организации.
   
 • Стартира проект за провеждане на 400 стажа за студенти в Държавната администрация

  Стажове в държавната администрацияДо края на 2012 г. JobTiger, като част от консорциум СМАРТ, ще участва в проект по предоставяне на консултантски услуги на проекта „Създаване на капацитет за бъдещето – провеждане на студентски стажове в държавната администрация”. Проектът обхваща четири различни дейности – изследване на добри практики за провеждане на стажове в България и страни, членки на Европейския съюз; Разработване на методология за провеждане на стажове; Разработване на он-лайн портал за стажантските места в държавната администрация; Провеждане на стажове за 400 студента в различните структури на държавната администрация.

  Проектът е мащабен и включва много поддейности. В консорциума участват още специализираната компания за маркетингови изследвания НОЕМА, както и Фондация на бизнеса за образованието.

  Очаква се стажовете да бъдат проведени в периода от септември до декемеври 2012 г., като официалната информация за възможностите за провеждане на стаж ще бъде обявена след средата на месец юли 2012 г. в сайта за търсене на работа www.JobTiger.bg, в различни он-лайн медии, печатната преса, телевизии и радиа с национално покритие.

  Всички заинтересовани могат да пишат за повече информация или да изпращат CV на и-мейл staj@jobtiger.bg
   
 • Новини от Kosher-а

  Logo Kosher.bg
  • На 21 май част от екипа на JobTiger гостува в Стопанска академия "Д. А. Ценов" – Свищов по покана на един от най-активните клубове в Кошера, Marketing Academy Club. Срещата-дискусия на тема “Ключови компетентности на младия маркетингов специалист“ събра на едно място представителите на клуба и студенти с интереси в сферата на маркетинга, които имаха възможност да получат практически съвети за бъдещата си професия от доказани професионалисти. Гости бяха Светлозар Петров – управител на JobTiger.bg, Нели Малакова – специалист подбор в JobTiger.bg и Денислава Симеонова – проджект менидър на Jobtiger.tv. Фокусът на срещата бяха различните позиции, свързани с маркетинг, и как да сме добри в това, което правим. Нели Малакова разказа какво е да работиш „Маркетинг“, както и много примери от нейния опит в тази професия. Презентацията на Денислава Симеонова беше насочена към това как да се маркетираме и какви са новите умения за работа и успех.

   Прочетете повече тук >>
  • XS Software намериха своя клуб в Кошера и го подкрепиха! Компанията и клуб Информатика към Нов Български Университет ще стартират проект, който ние ще следим с интерес. Пожелаваме им успешна съвместна работа и жужим в очакване на новини!
  • Проксиад България ще подкрепи студентски клуб в Kosher.bg с интерес към Java технологиите.
   Вижте повече на JobTiger.tv.

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

 • Дни на кариерата „Знам и искам да го докажа” във Факултета по математика и информатика към СУ „Климент Охридски
  6-7 юни, двора на ФМИ

  Career Days FMI 2012На 6 и 7 юни 2012 г. в двора на факултета по математика и информатика към СУ „Св. Климент Охридски” за трети пореден път ще се проведат организираните от JobTiger и Кариерният център на ФМИ „Дни на Кариерата” под мотото „Знам и искам да го докажа”.

  В събитието участват компании, които набират служители в сферата на информационните технологии. На „Дни на кариерата” във ФМИ възможности за реализация търсят студенти от ФМИ, ТУ-София и всички останали студенти с интерес в ИТ сферата.

  Тази година отново ще има и семинарна програма, съпътстваща събитието, на която компаниите ще представят реални казуси от практиката.

  За участие и повече информация може да се свържете с екипа на JobTiger:
  тел.: 02 49 180 14/18 | e-mail: office@jobtiger.bg
   
 • 17-ти уикенд на HR екипите в България
  29-30 юни, х-л „Св. Екатерина”, Рибарица

  17 HR WeekendВ края на месец юни 2012г. ще се проведе 17-тата, среща на HR екипите в България.
  Участниците ще могат да се включат в различни дискусии, да споделят проблеми или решенията им и да разкажат за своя практически опит в областта на човешките ресурси.

  Предварителната програма и повече информация за записване можете да видите тук>>

  Очакваме ви в поредното незабравимо лятно HR-преживяване!

  За записване: тел.: 02 49 180 22 | e-mail: office@jobtiger.bg
   
 • GCDF – международна сертификационна програма за специалисти по човешки ресурси за кариерно развитие и консултиране
  юни 2012 г.

  GCDF Bulgaria За кого е предназначен сертификационният тренинг: специалисти по човешки ресурси; консултанти и коуч специалисти; мениджъри на екипи.

  Основен фокус на тренинга: Усвояване на умения за консултиране, коучинг, развитие на потенциала на служителите.
  Научете повече за сертификата Global Career Development Facilitator!

  За записване и подробности може да се обръщате към екипа на JobTiger или да пишете на и-мейл: gcdf@jobtiger.bg

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС

ПЛАТЕНИ СЪОБЩЕНИЯ

Конференция за UX дизайн и ползваемост в София
05-07 юни 2012

UX дизайн е съвременно течение в дизайна, в което централно място заема потребителското изживяване и удовлетвореност. Конференцията за UX дизайн и ползваемост, организирана от Лукрат, ще се проведе от 5 до 7 юни в София.

Потребителите на JobTiger ползват 10% отстъпка от официално обявените цени за семинарите и тренингите с код: jobtiger.

За повече информация и записвания, посетете: сайта на събитието.

Как да станем известни в Интернет без бюджет?

В динамични времена, когато всеки лев в бизнеса е от голямо значение, най-ценни се оказват знанията за печалби без инвестиции! Ето защо на 7 юни ще се проведе 4-тото издание на семинара "Интернет маркетинг с нулев бюджет", където ще се научим как да станем известни в Интернет без бюджет!

За информация и регистрация, посетете сайта на събитието.

Код за партньорска отстъпка: we-jobtiger7r6s

14-15 юни 2012 | Webit България

На 14 и 15 юни в Рейнбоу Плаза, София, Webit събира водещи световни и местни експерти, които ще обсъдят влиянието на интернет и технологиите върху бизнеса в България.

За информация и записвания, посетете сайта на събитието.

28 юни 2012 | Четвърто издание на професионалния конкурс Български награди за уеб

За четвърта поредна година Българската уеб асоциация (BWA) организира конкурсът Български награди за уеб. Официалната церемония по награждаването на победителите ще бъде на 28 юни 2012 г., от 19:00 часа в хотел Арена ди Сердика. 

За информация, посетете сайта на събитието.