МИНАЛИ СЪБИТИЯ

 • Тигърски награди, юни 2011
  Тигърски награди
  Ето и резултатите от конкурса ни за история, свързана с работата за месец юни:

  41 гласа за Десислава Христова Димитрова и „Ключът”

  Този месец имаме три втори места - три истории имат по 18 гласа:

  „Къде са децата?” на Балада
  „Дебюси в самолета” на Диана Вълчева
  „Интригата” на Петя Янева

  Нашият избор (на JobTiger) за четвърта история беше „Интригата” на Петя Янева

  Имаше и две истории, които бяха публикувани, но не участваха в месечната надпревара, тъй като авторите им вече са печелили награди – „Атестацията” на Тимур и неговите командоси и „За участниците в „движението” или по-скоро за „разминаването” на Христо Стоянов. Благодарим им за подкрепата и участието им и след спечелените в предните месеци награди.

  В края на краищата, наградата печели смешно-тъжната история, избрана от публиката -„Ключът” на Десислава Христова Димитрова.  Да й е честито и дано сегашното и работно житие-битие е малко по-късметлийско. Тя получава цифровата видеокамера SonyDCR-SX65E silver от bomba.bg. Очакваме да получим вече и видео истории от нея!

  За всички останали - разкажете ни вашата история, свързана с работата ви. Как сте я намерили, какво се е случило, как сте я напуснали или сменили! Със или без JobTiger. А ние ще изберем и отличим най-интересните!

  Историите ви ще публикуваме в нашия блог в раздел [stories].
  Вижте всичко за правилата и наградите >>
   

 • XV-ти HR Уикенд

  На 17 и 18 юни 2011г. в хотел „Дипломат Плаза”, гр. Луковит се проведе XV-тата среща на HR екипите в България, организирана от JobTiger с финансовата подкрепа на Сожелайф България ЗАД.

  XV HR weekendНякои от темите, дискутирани по време на събитието бяха: „Професионално развитие на служителите (кариерни пътища, обучение и развитие на компетенции)”; „Как да се осигури бъдещето на човешкия капитал?”; „Проблеми на средния мениджмънт”.

  Христина Сеизова и Виктория Туртанска от Челопеч Майнинг ЕАД споделиха своя опит в „Придобиване на талантите – програма за практическо и професионално обучение”, a Ясмина Тал от Плейтех България ЕООД представи уъркшопа „Умения на знанията като съпътстващ фактор на израстването”.

  Вижте и презентациите на някои от дискутираните теми.
  Вижте всички HR уикенди до момента >>
   

 • Конкурс за млади мениджъри и предприемачи Next Generation 2011

  На 30 юни приключи третото издание на конкурса за млади мениджъри и предприемачи Next Generation 2011 на вестник "Пари".

  Жури с представители на Джоб Тайгър, Делойт България, City College/University of Sheffield, Британски съвет и КРИБ отличиха седем мениджъри.

  Голямата награда - пълна стипендия за EMBA обучение - получи изпълнителният директор на АББ Авангард Севлиево Руслан Папазян.

  Вижте повече

   
 • Награда EMPOWER за изключителни млади предприемачи

  На 30 юни 2011 г. изтече срока за изпращане на документи за Конкурса Награда EMPOWER. Два месеца, считано от 1 май, младите български предприемачи имаха възможност да подават своите бизнес планове, с които да се състезават за наградите Empower за 2011 г.

  Според регламента, наградният фонд от 200 000 лева ще бъде разпределен между шест проекта за стартиращ бизнес - първа награда от 50 000 лева и още пет награди от 30 000 лева.

  Очаквайте скоро статистическа информация за постъпилите кандидатури тази година!
  Следете сайта на Фондация Empower United и социалните мрежи за последни новини!

   

 • Стартира двуседмичното обучение по лидерство за стажантите от Национална стажантка програма EMPOWER 2011

  Empower На 4.07.2011 г. започна двуседмичният семинар по лидерство, част от Национална стажантска програма EMPOWER за развитие млади лидери, организирана от фондация Empower United. След тези две седмици, 30 компании ще приемат 40-те млади професионалисти на практически стаж в повече от 10 бизнес сектора.

  Вижте повече…
  Следете сайта на Фондация Empower United и социалните мрежи за последни новини!

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС:

 • Свежо от blog.jobtiger.bg >>
 • Обученията по програма „Аз мога” – есенно - зимна вълна

  Програмата „Аз мога”, в настоящия си вид, е към своя край. След това се готви продължение, но засега фокусът ни е успешното приключване на вече започнатите групи по италиански и испански.

  Поздравления за успешно завършилата група по немски език!

  През есента може да очаквате последните ни групи по немски, испански и италиански за начинаещи!
  Ако все още вие или ваши колеги очаквате да ви бъдат издадени ваучери, можете да се обърнете към JobTiger, за да бъдете включени в групите, които ще започнат през октомври 2011 и ще завършат най-късно до 30 юни 2012 г.

  Екипът на JobTiger предлага и фирмени обучения за компании, които съберат поне 10 и повече участници за дадена тема.

  Подробно описание на предлаганите обучения през 2011г. може да разгледате на адрес: http://www.jobtiger.bg/statia/aktualni-obucheniya-po-programa-az-moga-za-2011g-provezhdani-ot-jobtiger-ood-277-2

  За допълнителна информация: Джобтайгър ООД, тел.: 02 49 180 24, office@jobtiger.bg
   

 • Да управляваш ритъма на личния живот и работата ... програма PEP®

  Накъдето и да се обърнеш, го срещаш. Напрежението. Напрежението да посрещаш цели и крайни срокове. Напрежението да постигаш повече с по-малко. Да обновяваш уменията си. Да балансираш между личния живот и работата си.
  Как се справяте с това?

  Ако искате да:
  - повишите продуктивността на екипа си;
  - контролирате своята натовареност;
  - пестите време;
  и още ...

  Действайте сега!

  PEP® е ефективен и доказан подход през последните 27 години към управлението на работните процеси. Осъществява се персонално на работното място. Направете първата стъпка и проверете собствената и на служителите си ефективност чрез свободно достъпния тест за лична ефективност.

  За повече детайли, пишете ни на pep@jobtiger.bg


 • Празници през месец юли:
  • 17 юли, неделя, Св. Марина
  • 20 юли, сряда, Илинден
  • 27 юли, сряда, Св. Пантелеймон. Имен ден празнуват Пантелеймон, Добрина, Добри.

  За още информация за почивни и празнични дни през месеца, вижте календара.

ПЛАТЕНИ СЪОБЩЕНИЯ:

Сожелайф България ЗАД

Сожелайф България е дружество, основано през май 2007 г. и е част от групата "Сосиете Женерал Застраховане", която вече е представена в повече от 15 страни по света и е бързо разрастваща се в Средиземноморския басейн, Източна Европа и Азия. Сожелайф е в топ 10 на животозастрахователите в България, с повече от 150 000 клиента.

Сожелайф България предлага гъвкави застрахователни решения свързани със защита, здраве, спестяване, както и специализирани пакети за управляващия персонал, в зависимост от нуждите на служителите. Продуктите са адаптирани както за малки и средни предприятия така и за Корпоративни компании, които искат да повишат лоялността на служителите си, предлагайки им допълнителна социална придобивка.

Клиентите могат да избират от широка гама застрахователни пакети или персонализирани предложения, с различни нива на обезщетение. За да улесни своите клиенти, Сожелайф оказва съдействие по оптимизирането на данъчните и социални политики на фирмите стъпвайки на богатия опит на Групата Сосиете Женерал.

За допълнителна информация:
Седрик Шо
Изпълнителен Директор, Сожелайф България
Т: +937 05 80 | M: +359 896 88 51 89 E: sogelife.partnerships@socgen.com |
София, бул.”Александър Стамболийски” 73
www.sgeb.bg/bg/sogelife.html