На изложението в хотел „Радисън” в София ще се представят и руски ВУЗове.

Представители на едни от най-големите световни университети Оксфорд, Кеймбридж, Йейл, Харвард идват в България, за да представят учебните заведения и начините за кандидатстване там. Това ще се случи тази събота, 29 октомври в рамките на изложението „Магистърски, бакалавърски степени и средни училища”, което ще се проведе в столичния хотел „Радисън” от 12 до 16 часа.

На изложението, организирано от международната компания Begin Group, ще бъдат преставени международни висши учебни заведения от Великобритания, Австралия, Холандия, Италия, ОАЕ, Чехия, България и други страни. Сред участниците са Yale University, John Cabot University, Monash University, Griffith University, University of Amsterdam и други.

Специално внимание е отделено на финансиране на образованието. Специалисти от Британския съвет и Фондация „Кирил и Методий” ще предоставят информация за кандидатстването за стипендии в Обединеното кралство. Част от университетите също ще презентират своите стипендиантски програми.

На изложението ще бъдат представени и възможности за средно образование в чужбина, в добиващите все по-широка популярност в България Boarding schools.

Посетитетилите на изложението ще могат да спечелят и отстъпка от цената за летните езикови курсове.

MBA и магистърски програми, курсове по бизнес чужд език, подготовка за GMAT, TOEL, IELTS, висше образование, частни училища, ваканционни програми, подготовка за чуждестранни висши учебни заведения – всичко това ще бъде представено в рамките на няколко часа от 12 до 16 часа в столичния хотел „Радисън”.

Изложението е насочено към мениджъри, млади специалисти, както и към студентите от по-горните курсове, които имат интерес за допълнително образование. Проявата ще представлява интерес също и за родителите на ученици в горните класове.

Посетителите на изложението ще имат възможността лично да общуват с представители на чужди и български университети, бизнес-училища, образователни агенции и частни училища.

Входът е безплатен с предварителна регистрация на сайта www.begin.bg.

JobTiger e партньор на Begin Education Fair 2011!