MBA обучението е само на една среща разстояние по време на Access MBA One-to-One събитието на 27 април в София.

НЕОБХОДИМОСТТА ОТ НОВ ПОДХОД КЪМ ГЛОБАЛНИЯ БИЗНЕС
Скорошната глобална финансова криза постави въпроси, като този как да създадем и се грижим за бизнеса си в свят, в който динамичният пазар определя глобалната бизнес среда.
Бизнес лидери и анализатори сега формулират отговорите си, за да задоволят финансовите и мениджърски потребности. Някои откриват в рецесията перфектна възможност да започнат свой бизнес и да запълнят нова ниша на пазара, която е липсвала поради настъпилата промяна, докато други търсят нови перспективи за бизнес стратегии и решения, получавайки MBA диплома.
Международните MBA програми осигуряват добра подготовка на ръководителите, така че те правилно да разчетат промените в глобалния пазар и адекватно да ръководят организациите си към дълготраен успех. Бизнес лидерите и ръководителите в големите корпорации са единодушни, че MBA дипломата дава предимство пред конкуренцията и че международният опит, свързан с MBA обучението е от голямо значение. Логично, кандидатурите за бизнес училища и инвестициите значително са се увеличили след световната финансова криза в периода 2008-2009, като осигуряват по-голяма достъпност.

ACCESS MBA ТУРНЕТО ОБЕДИНЯВА НА ЕДНО МЯСТО НАЙ-ДОБРИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ УЧИЛИЩА И КВАЛИФИЦИРАНИ КАНДИДАТИ В СОФИЯ НА 27 АПРИЛ
Access MBA турнето организира срещи лице в лице между опитни професионалисти и най-добрите международни бизнес училища. Срещите лице в лице предлагат индивидуално сравнение между изискванията на кандидата и тези на бизнес училищата, за да се осигури пълното съвпадение на двете страни. Индивидуалните срещи ще се осъществят в хотел „Шератон” в периода 16:00 - 21:30ч.
За повече информация за това как да се срещнете с представители на бизнес училищата и регистрацията на Access MBA срещата във вашия град можете да намерите на www.accessmba.com

МЕЖДУНАРОДНИТЕ БИЗНЕС УЧИЛИЩА С НАЙ-ВИСОК РЕЙТИНГ
Access MBA турнето включва над 100 престижни, акредитирани, международно признати бизнес училища. На срещите представителите на училищата детайлно преставят своите програми, което спомага кандидатите лесно да изберат програмата, която максимално отговаря на техните лични цели.

БИЗНЕС РЪКОВОДИТЕЛИ И ОПИТНИ МЕНИДЖЪРИ В ТЪРСЕНЕ НА MBA ПРОГРАМА, ОТГОВАРЯЩА НА ТЕХНИТЕ НУЖДИ
Access MBA турнето привлича висококвалифицирани ръководители с минимум 3 години професионален опит и по-висока образователна степен. Срещите са предварително планирани за удобство на кандидатите. На мястото на събитието Access MBA съветниците ще насочат нерегистрираните кандидати към училищата, които максимално покриват техните изисквания и нужди.

За Access MB
Обиколката организира приблизително 50 срещи лице в лице на година в повече от 30 града по целия свят. Access MBA е проект на Advent Group, комуникационна агенция базирана в Париж, която координира организирането и провеждането на събития в Европа, Близкия Изток и Северна и Южна Америка. За повече информация посетете: www.accessmba.com.