Посрещнете бъдещето си. Изберете правилната магистърска програма.

24 април 2010, събота
Хотел "Шератон"

Срещнете се с координаторите по прием на студенти на водещи международни бизнес училища!

Програмата на събитието включва:

  • Тематични семинари за специализирани магистърски програми;
  • Индивидуални срещи с директорите по прием на студенти;
  • Индивидуални консултации от експертите на Access Masters.

В помощ на кандидатите да изберат правилната магистратура

За среща с представители на международните бизнес училища се избират кандидати, които отговарят на съответните критерии за прием. В зависимост от профила и предпочитанията на кандидатите се насрочват специални срещи и дискусии с няколко училища. Кандидатите могат сами да изберат темата на срещата – маркетинг, финанси, мениджмънт и други.

Срещите във формат "кръгла маса” дават възможност да се разговаря с голям брой заинтересувани, мотивирани и добре информирани студенти, в непринудена атмосфера. Събитието на Access Masters в Атина определено отвори за нас нови пътеки към срещите с добри студенти в магистърски програми,” казва Пол Хийли, маркетинг директор в Manchester Business School по повод събитието на Access Masters в Атина през април 2009 г. Manchester Business School е сред топ 20 на бизнес училищата в света.

За кого е предназначено събитието?

Access Masters е специализирано събитие, създадено с цел да предостави висококачествени индивидуални услуги на кандидатите за магистърска степен. Обичайно, квалифицираните кандидати владеят английски език, имат завършена най-малко бакалавърска степен и в повечето случаи са завършили икономически или инженерни специалности.

Кои университети участват?

Събитието на ACCESS Masters включва престижни международни бизнес училища, които са акредитирани и международно признати.

Практическа информация

Събота, 24 април 2010 г., хотел "Шератон”
Откриване: 12:00 ч.

Информация и безплатна регистрация на www.accessmasterstour.com