MAX TELECOM

Компания

МАКС е телекомуникационен оператор, който през 2007 г. първи в Европа изгради WiMax мобилна мрежа. Днес WiMax мрежата на Макс покрива близо 70% от населението на България и компанията предлага пълен пакет висококачествени, надеждни и ценово ефективни мобилни интернет услуги.

 

На 20 май 2014 г. Макс обяви старта на първата търговска 4G LTE мрежа в България и предложи на пазара първите 4G LTE услуги за високоскоростен мобилен интернет в 5 населени места: София, Русе, Сливен, Стара Загора и Банско.

 

Нашата МИСИЯ e да доставяме бързи, ефективни и лесни за ползване телекомуникационни услуги от най-ново поколение, като бъдем честни, открити и коректни с нашите клиенти. Компанията има петгодишен план за развитие на 4G LTE мрежата си, за да може Макс да постигне целите си да предоставя най-добрите мобилни интернет услуги на българския пазар.

 

Една компания е толкова успешна, колкото успешен е екипът й

 

Ние от Макс инвестираме в потенциала на хората и ги подкрепяме в тяхното професионално развитие, защото ВЯРВАМЕ, че мотивираният екип от професионалисти е водещият фактор за успеха на компанията ни.

Стратегията ни за разрастване на българския пазар налага търсенето на мениджъри и експерти с утвърден професионален опит в България и чужбина, както и на амбициозни млади хора с иновативно мислене и смели идеи. Всеки, който има желание и хъс да се развива и да придобие знания и практически опит в една изпълнена с предизвикателства индустрия е добре дошъл в нашия екип.

В процеса на собственото си разрастване компанията предвижда непрекъснато привличане на таланти и разкриване на вакантни позиции.

Предлагаме възможности за кариера в различни области – Информационни и телекомуникационни технологии, Продажби, Маркетинг и Обслужване на клиенти, Финанси.

 

Постигнатите добри резултати, иновативността и стремежа за професионално развитие и лично усъвършенстване са гаранция за израстване в компанията.

 

Присъединете се към най-динамично развиващата се индустрия

Влезте в екипа на МАКС

JobTiger Banner
JobTiger Banner