Роберт Бош ЕООД
София www.bosch.bg 50 - 300 служителя

Компания

Група Бош е водещ световен доставчик на технологии и услуги с около 403,000 служители по цял свят (към 31 декември 2019 г.) Според предварителните резултати през 2019 г. компанията е реализирала продажби в размер на 77,9 млрд. евро. Дейността на Бош е организирана в четири бизнес сектора: Автомобилни технологии, Индустриална техника, Потребителски стоки и Енергийна и сградна техника.

Група Бош е в България повече от 25 години. През 2019 година Бош откри Инженеринг Център в София, в който близо 200 софтуерни специалисти разработват иновативни технологии за автомобилната индустрия в области като системи за помощ на водача, автоматизирано шофиране и електромобилност.   Центърът има за цел да се превърне в хъб за най-новите софтуерни решения за производителите на автомобили.

С откриването на Инженеринг Център София, Бош създава и мащабна програма за развитие на служителите. Софтуерните инженери на новия център имат възможност да работят по най-новите проекти за автомобилни технологии, като например системи за автоматизирано шофиране, които включват системи за мониторинг и оценка на поведението на водача в превозното средство; изкуствен интелект (AI), който обработва входящите данни, взема решения и инициира действия за управление на автомобила, така че да се предотвратят инциденти.


Автомобилите се движат без водачи, машините общуват помежду си, а домовете стават по-интелигентни. Ние в Бош превръщаме тези мечти в реалност, за да подобрим качеството на живот на хората по цял свят. Присъединете към иноваторите - там, където можете да създадете нещо забележително: „Техника за живота“!

Кариери в Бош:  https://www.bosch.bg/careers

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner