ФИКОСОТА ООД
www.ficosota.com над 300 служителя

Компания

Име                       Фикосота  ООД  /Ficosota  LTD

Отрасъл              Производство и продажба на бързооборотни стоки

Контакти             София, бул.България 102, бизнес център Белисимо

                                 Тел : +359 2 4463710

                                 www.ficosota.com

Кариери              Хората, които наемаме са бизнес ориентирани, притежават потенциал и желание за развитие. Предизвикват промени за да постигнат ефективност, умеят да изграждат успешни отношения както с екипа на компанията така и с нейните партньори. Хора с добри идеи, иновативни и ориентирани към резултати.

Най-често търсените позиции при нас са входящо ниво в структурата на най-големите ни екипи Маркетинг, Продажби и Производство. Политика на компанията е да развива и промотира в йерархията своите служители.

Информация за свободните позици във Фикосота, както и формуляр за кандидатстване, можете да намерите в сайта на  компанията, секция Кариери  www.ficosota.com/careers,.

За Ficosota         

Фикосота ООД е изцяло българска, изцяло частна компания специализирана в производството на качествени  бързооборотни стоки.

Започнахме развитието си през 1994 г с фокус - производство на миещи, перилни и почистващи препарати. Нашите първи марки са Feya и Тема.

В момента, компанията притежава 7 модерно оборудвани фабрики в гр. Шумен за четири типа производство

 • Продукти за дома и лична грижа познати на потребителите под маркитеFeya, Tema, Exo, Savex, Semana, Teo , tete-a-tete, Blazy, My Forest, All Nature

 • Хигиенни и тишу продукти – Milde, Emeka, Everbel и пелени Puffies

 • Снаксове и десерти – Bruschetti Maretti, Kubeti, Motto

  За 23 години успяхме да разширим портфолиото си до над 20 марки с повече от 100 разновидности, стъпихме на повече от 55 пазара и развиваме успешни маркетингови активности в 12 държави. Над 1000 човека в Европа, Азия и Америка  се грижат, Фикосота да произвежда, предлага на пазара  и непрекъснато да подобрява продуктите си така, че да задоволяват потребностите и изискванията на нашите потребители.

   

  Защо Ficosota?

  Фикосота е една от най-добрите компании за бързооборотни стоки в Европа. Нашия екип работи в динамична, мултинационална среда. Компанията ни предлага много възможности за развитие свързани както с разнообразието на категориите продукти, които произвеждаме, така и с пазарите на които оперираме. Като наш служител, можете да се усъвършенствате в отдели Маркетинг, Продажби, Проучване и Развитие, Покупки на суровини и материали, Качествен Контрол, Производство, Логистика и Администрация.

  Влизайки във Фикосота, вие имате възможност да творите, да вземате решения. Можете да виждате на практика осъществяването на вашите добри за бизнеса идеи. Имате възможност  да черпите от огромното знание натрупано в компанията през годините ни на развитие,  както и да работите рамо до рамо с доказани професионалисти в бизнеса с бързооборотни стоки.

  Хората, които работят при нас са умни, инициативни, креативни и гъвкави. Високо ценим предприемчивостта им и умението им да са винаги актуални с тенденциите както и умението да създават новости в бизнеса.

  Работната среда съчетава в себе си енергичност, ентусиазъм и забавление. В нея, нашия екип си сътруднични пълноценно за постигане на най-добрите резултати и създаване на качествени продукти за нашите клиенти.

 

JobTiger Banner
JobTiger Banner