Fraport Twin Star Airport Management

Компания

Българо-немската компания „ФРАПОРТ ТУИН СТАР ЕЪРПОРТ МЕНИДЖМЪНТ” АД е концесионер на Летище Варна и Летище Бургас. През 2006 година консорциумът между немския летищен оператор Fraport AG с българската компания „BM Star” пое управлението на двете морски летища за следващите 35 години.

Fraport AG е един от доминиращите световни оператори на летищна дейност. Под прякото му ръководство е летището във Франкфурт, но групата прилага водещия си мениджърски опит при управлението и на други летища по цял свят. Най-известните от тях са в Хановер, Кайро, Анталия и др.

Основни цели на компанията са постигане и поддържане на високо ниво на обслужване, развитие на нови маршрути, осигуряване на безопасност и сигурност на пътниците, осъществяване на карго дейност и създаване на най-добрите условия за развитие на туризма у нас.

За  втори път, „ФРАПОРТ ТУИН СТАР ЕЪРПОРТ МЕНИДЖМЪНТ” АД организира стажантска кампания. Желаещите ще могат да стажуват както на летищата Варна и Бургас, така и в отделите към Централно управление. Нашата цел е да дадем възможност на студентите:

• да приложат натрупаните знания до момента;

• да получат практически умения;

• да бъдат част от амбициозен екип;

• да развият своя потенциал;

• да се присъединят към нас.

Ние Ви предлагаме не просто работа в компания, а място, където можете да развиeте своя потенциал и той да бъде оценен.

Zaplatomer Banner