ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Компания

ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД, като част от ZOBELE GROUP, е специализирана в производството на инсектициди, освежители за въздух и други продукти в областта на грижата за дома и домашните любимци, които се продават/предлагат на B2B пазара.

ZOBELE GROUP е световен бизнес партньор, който предлага/предоставя иновативни и изгодни решения за водещите потребителски марки. 

Компанията ни отваря врати за професионално развитие на много млади хора и им предоставяме,  възможности за кариерно развитие в международна среда като участват пряко в различни проекти и така придобиват ключови умения прилагани във водещите компании от световна класа.  Пример за създаването на ясна пътека и отворени взаимоотношения са ориентираните стажантски програми и по-нататъшни кариерни възможности.  Една от нашите нови инициативи е Програмата за Таланти на Дзобеле, която цели откриването на най-талантливите млади хора, измежду всички стажанти и включването им в по-бързо кариерно развитие чрез предоставянето на постоянни възможности за обучение от страна на най-добрите професионалисти в Компанията          

 

ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД, като част от ZOBELE GROUP, е основана през втората половина на 2007 година. Това събитие е последвано от инвестиционен проект изразяващ се в построяването на завод в стратегическия район на Индустриална Зона Раковски намиращ се близо до село Стряма, близо до Пловдив.

Започвайки едно успешно бизнес начинание, на площ от 9.000 m2,  с дългосрочната идея за постоянно подобрение, осъществихме дръзките идеи за разширяване на гамата от продукти, увеличаване на капацитета и следвайки европейските и международни стандарти.

Мисията на ZOBELE GROUP е да бъдем предпочитан бизнес партньор на глобално ниво за иновативни и изгодни решения за водещите поребителски марки.               

Дзобеле България ЕООД е един от седемте производствени завода по света посветени на осигуряването на иновативни решения, споделяйки общи ценности с останалите заводи от Групата. Нашият екип и нашите служители споделят общите цели на ZOBELE GROUP, които представляват традициите на компанията датиращи от почти един век. Работа в екип, Интегритет, Страст във всичко, което правим, Отличие в нашето представяне и Признание чрез даване на възможности.


 

JobTiger Banner
JobTiger Banner