SAFECHARGE BULGARIA

Компания

SafeCharge е лидер в системите на онлайн разплащанията. На пазара вече повече от 10 години, компанията предлага гъвкави софтуерни решения, които да отговорят на изискванията на динамичната сфера на електронна търговия.

SafeCharge прави онлайн разплащанията през мобилни и десктоп устройства бързи, лесни и достъпни по всяко време и от всяка точка на света. Решенията на фирмата за управление на риска дават на електронните търговци сигурност и защита на плащанията.

Призната от множество престижни индустрии, компанията е носител на множество престижни награди, сред които Payment Solutions Provider Company of the Year от IGA Awards 2016, Best Payment Service Provider 2015 от Finance Magnates London Summit, Best Risk Management System от FINTECH Innovation Awards и много други.

 

Екипът зад марката

Всичко това не би било възможно без изключителния екип, който стои зад марката SafeCharge. Благодарение на изключителните условия за работа, които фирмата предлага, тя успява да привлече най-квалифицираните, мотивирани и изключителни личности. Към днешна дата за SafeCharge работят над 350 специалисти в офиси в България, Великобритания, Кипър, Израел, Германия, Австрия и Ирландия.

 

Нашите ценности

Фирмените ценности на SafeCharge включват колаборацията и ефективната работа в екип, развиване на индивидуалните качества и умения на екипа, насърчаване на постиженията и отпразнуването на успехите.

Компанията разбира, че без своите служители не би постигнала успеха, на който се радва, и затова дава на всеки член на екипа си възможността да разгърне пълния си професионален и личностен потенциал.

Фирмената структура дава на хората възможност за прозрачно и ефективно общуване, както и за споделяне на знание и умения. Вратите на управленския екип са винаги отворени за предложения, препоръки и идеи за подобряване на работните процеси и продуктите на компанията.

В SafeCharge нещата просто се случват: бързо, ефективно и така, както трябва. Присъединете се към нас!

 

Работа

Компанията включва множество различни звена - IT, софтуерно развойна дейност, управление на риска, връзки с клиенти и клиентска поддръжка, финанси, продажби, маркетинг и административни дейности.

Служителите на всеки един отдел се радват на отличен пакет от социални придобивки, както и на спокойна, структурирана и работна среда, която им позволява да поддържат добър баланс между професионален и личен живот. 

 

Стажантски програми

В момента SafeCharge не предлага стажантска програма, но всеки млад специалист е добре дошъл да се свърже с нас и да обсъдим възможността за евентуално съвместно сътрудничество.

 

Careerdays.bg