Балкан Стар & Мениджмънт Сървисиз Корпорейшън (МСК)

Компания

          "Мениджмънт Сървисиз Корпорейшън" (МСК) АД e новосъздадена компания в рамките на предприемаческата група Willi Betz (Балкан Стар/СОМАТ за България). Използвайки синергийния ефект на опита, познанията и традициите на фирмите от групата, МСК предлага компетентни решения в областта на административните услуги, а именно: човешки ресурси, управление на качеството, финанси и счетоводство, управление на риска, контролинг и др. В момента дружеството е част от структура с над 20 годишна история и обслужва административните нужди на повече от 1500 служители.

С обособяването на този център за споделени услуги (shared services center) предприемаческата група затваря кръга си на дейност и предлага на своите клиенти цялостно обслужване с акцент към автомобилния и транспортно- логистичния бранш. Компанията е част от семейството на утвърдените на българския пазар корпоративни имена:

Балкан Стар Аутомотив – Генерален представител за марките на Daimler AG за България, както и на автомобилната компания Fiat Group Automobile S.p.A. за марката Jeep.

Балкан Стар Мотърс – генерален представител на Mitsubishi Motors Europe B.V. (ММЕ) в България.

Балкан Стар Ритейл извършва продажба на нови автомобили към крайни клиенти и следпродажбено обслужване на територията на цялата страна. Разполага със собствени клонове в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Балкан Стар Ремаркетинг – компания за продажба на употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили.

СОМАТ – лидер в предоставянето на транспортни и логистични услуги в България и на Балканите.

Ауто Франс 3000 е първият официален дилър на Рено Нисан България в София с основна дейност продажба и сервизно обслужване на автомобили от марките Renault и Dacia, а от 2012-та година и NISSAN.

Вили Бетц Логистик – логистична дейност.

Виена Реал Естейт – компания за фасилити мениджмънт и отдаване под наем на специализирани складови площи, офиси и административни помещения.

Би Системс и ВИМОБАЙЛ – ИТ компания и витруален телеком

И др.

"Мениджмънт Сървисиз Корпорейшън" (МСК) АД, в качеството си на център за споделени услуги и нова структура към компанията-майка, е своеобразната платформа за допълнително разширяване набизнеса на предприемаческата група Willi Betz към Източна Европа и Средна Азия.

 

JobTiger Banner
JobTiger Banner