РОКА България АД

Компания

Име на фирмата: РОКА БЪЛГАРИЯ АД
Отрасъл: Производство
 
Координати:      
 
Адрес: РОКА БЪЛГАРИЯ АД
Отдел “Човешки ресурси”
ул.“Мадарски конник” 48
град Каспичан 9930
факс: 05327 66 58
е-mail: jobs@bg.roca.net

 

Лице за контакт:
 
Юра Драганова-Владимирова
Мениджър “Човешки ресурси”

 
Профил на компанията:

ROCA е посветена на проектирането, производството, продажбите и маркетинга на продукти за банята, стенни и подови керамични облицовки, насочени към секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. В компанията, която има почти 100 години история, работят над 20 200 души. Тя има 72 производствени предприятия и оперира в повече от 135 страни на 5 континента.

Като световен лидер в създаването на продукти за банята, ROCA работи в тясно сътрудничество с признати дизайнери, архитекти и интериорни дизайнери, сред които Moneo, Chipperfield, Herzog & de Meuron, Benedito, Giugiaro, Schmidt & Lackner. Чрез постоянна изследователска и развойна дейност ROCA насърчава инициативи, които помагат за опазване на околната среда. Този ангажимент е отразен в непрестанно развитие на нови продукти, предназначени за намаляване на потреблението на вода.

 

Рока България А.Д.

ROCA навлиза на Българския пазар през 1999 г. чрез закупуването на фабрикатав гр. Каспичан, където има свой екип, производствена и складова база. Компанията прави значителни инвестиции в производството, внедряването на нови технологии, пречиствателни съоръжения, системи за управление на качеството и околната среда.

Днес ROCA е най-големият испански индустриален инвеститор в България, а фабриката в Каспичан, основана в далечната 1919 г. – eдна от най-модерните в Европа за производство на изделия от санитарен порцелан.

От 2005г. фабриката на Рока България в гр. Каспичан е сертифицирана за система за управление на качеството по международния стандарт ISO 9001:2008, а от 2009г. притежава и сертификат ISO 14001:2004 за въведената система за управление на околната среда.

Рока България АД предлага на българския пазар три забележителни марки: Roca, Laufen и Fayans.

Рока България АД инвестира активно и в развитието на човешките ресурси.

През 2003г. в компанията стартира стажантска програма в отдели “Финанси и счетоводство”, “Логистика и експорт”, “Снабдяване”, “Човешки ресурси” и “Продажби”.

Днес много от успешните стажанти на компанията са вече част от екипа на Рока България АД.

 

Стажантски програми 2012 г.

Рока България АД  предлага платен тримесечен стаж в административни отдели във фабриката в гр. Каспичан и търговската дирекция в гр. София

 


JobTiger Banner
Zaplatomer Banner