tbi bank
София www.tbibank.bg над 300 служителя

Компания

Ние сме екип от повече от 1500 талантливи хора от 16 националности, които работят здраво и се смеят силно. Мисията ни е да предлагаме лесни и удобни банкови продукти и услуги, с ясно разбиране за нуждите на клиентите ни и желанието да подобрим финансовия им живот.

 

Oперираме в България, Румъния, Гърция и Германия и притежаваме лиценз за международна дейност в Дания, Швеция, Полша и Литва. Не е изненада, че отличията, които получаваме от световно утвърдени имена, продължават да растат също като нас.

 

70% от нашите служители биха ни препоръчали като работодател. Каква е тайната ни? 

 

Нашата честност

Честността е най-добрата политика и ние спазваме тази максима във всичко, което правим. Едно от последните ни проучвания показва, че 72% от нашите служители считат TBI за справедлив и честен работодател. 

 

Нашата различност

Тук всички са добре дошли независимо от цвят на кожата, етническа принадлежност, пол, религия или убеждения. Ние се стремим да привличаме разновидни таланти към екипа си и да създаваме среда, която дава равни възможности за развитие на всички. 

 

Стремеж към растеж

Хората ни имат хъс за нови знания и опит, затова даваме всичко от себе си да им осигурим достъп до най-добрите обучителни материали на пазара. 63% от служителите ни са съгласни с твърдението, че имат чудесни възможности да се учат и развиват. 

JobTiger Banner
JobTiger Banner