ДЗИ - Общо застраховане ЕАД ДЗИ - Животозастраховане ЕАД

Компания

KBC Group  е една от най-големите белгийски компании и една от най-значимите
финансови групи в Европа, с около 54 000 служители и 12.4 милиона клиенти.

Многоканалната банково-застрахователна група е в списъка на Euronext Brussels и на Люксембургската Стокова Борса.

ДЗИ и СИБАНК са представителите на KBC Group в България от 2007 г.

Интегрирането на ДЗИ и СИБАНК в структурите на КВС позволява добро партньорство между двете институции и иновативен подход при предлагането на нови за българския пазар банково - застрахователни продукти.

ДЗИ   
  • Водеща застрахователна компания — лидер на българския пазар с над 60-годишен опит в застраховането   
  • Богат продуктов портфейл в областта на общото и животозастраховането   
  • Над 800 000 клиенти — физически лица, малки и средни предприятия и големи корпоративни клиенти
  • Национално покритие — широка мрежа от 127 точки на продажба в цялата страна   
  • Еталон за висок професионализъм и отговорност   
  • Компанията е създадена 1946 г.   
  • От 2002 г. ДЗИ е частна собственост
  •  
     
 
СИБАНК е динамично развиваща се търговска банка с 19 годишен опит в предлагането на пълната гама от банкови и финансови услуги и продукти за физически лица, малки и средни предприятия и корпоративни клиенти.

Светът е променен. Ние се също се променяме, развиваме се и растем. Вярваме, че успехът е възможен благодарение на усилията на професионалния ни екип от лоялни, мотивирани и ангажирани с целите на компанията
служители.
   
Нашите основни ценности са почтеност, отзивчивост и ориентираност към резултатите. Стремим се непрекъснато да подобряваме нашите продукти и услуги и да надхвърляме очакванията на клиентите като предоставяме оптимално качество и безупречно обслужване.

За да бъдем еталон днес и първи утре, създаваме вътрешна среда, поощряваща усъвършенстването на способностите и знанията на всеки служител. Разчитаме на инструменти за идентифициране и развитие на талантите, оценка на представянето и компетенциите. За нас е важно да съчетаваме утвърдени практики с иновативни предложения, затова в екипа на СИБАНК, наброяващ близо 1300 души, се срещат както професионалисти с дълъг опит, така и млади, динамични, амбициозни служители, които тепърва откриват своя кариерен път.
 
Повече информация за СИБАНК като работодател, предлаганите от нас стажантски програми и участието ни в „Дни на кариерата“ можете да намерите на https://www.cibank.bg/bg/mainmenu/fl/6.
 

Zaplatomer Banner