Данон Сердика АД

Компания

Данон стъпва на българския пазар през 1994 г.

Данон е най-успешната в сферата на здравословните храни компания в световен мащаб. Със своите 160 фабрики и около 100 000 служители, Данон е представена на 5 континента и над 140 държави. Данон заема водещи позиции в сферата на здравословните храни в четирите си различни бизнес дивизии: свежи млечни продукти (№1 в света), води (№2 на пазара за бутилирани води), бебешки храни (№2 в света) и клинично хранене.

Данон Сердика, клон на Данон, от 1995 г. е лидер на българския пазар на свежи млечни продукти. В портфолиото на компанията са включени над 50 продукта с високо и постоянно качество. Компанията съчетава европейските стандарти на Данон със спецификата и условията на българския пазар и желанията на българските потребители.

Мисията на Данон е да осигури здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора в цял свят. И в България нашата мисия е да предлагаме здравословни продукти, които помагат за балансирано и пълноценно хранене на цялото семейство.

Данон Сердика

  • Разработва нови продукти, за да отговори на очакванията на потребителите и да задоволи различните вкусове. Компанията е основен иноватор на българския пазар на свежи млечни продукти.
  • Активно работи в сферата на корпоративната социална отговорност като всяка година компанията инвестира в различни проекти в полза на обществото.

 

 

JobTiger Banner