Йопак EООД

Компания

Кои сме ние:

Йопак е компания, специализирана в търговията и брандирането на висококачествени рекламни продукти. Дейността ни е насочена главно в две направления:
1. Разпространение на широка гама от рекламни торбички, чанти, сувенири и календари на българския пазар.


2. Компанията е ангажирана с екологичните проблеми на човечеството: превръщането на единичния жест в колективен начин на мислене, осъществяването на благородни екологични идеи, това е нашата мисия.


Днес компанията е утвърдена като Централа за покупки и снабдяване за Европа (за пазарите на Франция, Белгия, Швейцария и Люксембург). Вече трета година продуктите на Йопак ООД са достъпни за българския и английския пазар и се радват на нарастващ интерес от страна на нашите клиенти.

Къде се крие ключът към нашия успех?

1. На първо място в нашия екип:
Динамично нарастващ, днес екипът на ЙОПАК се състои от 40 млади професионалисти от различни държави, обединени от желанието да работят и творят в съвременна мултинационална компания...
Корпоративна ни политика по отношение на човешките ресурси, се изразява в създаване на благоприятни условия за пълната личностна реализация и потенциал на служителите, в грижа за тяхното професионално обучение и развитие. Следвайки най-добрите европейски традиции, Мениджърският екип полага максимални усилия за осигуряване на приятна работна среда изграждане на приятелски колектив от високо мотивирани специалисти, които да влагат своя ентусиазъм и енергия в областти като: Маркетинг и Международна търговия, Административно обслужване и Управление, Графичен дизайн.

2. В нашата екологична мисия:
ЙОПАК е млада компания, но с вече утвърдени традиции в разработването и предлагането на пазара на рекламни продукти от естествени и еко материали: произведени са изцяло от екологично чисти, рециклирани или биоразградими суровини, с което допринасяме към опазването и защитата на околната среда. По този начин ние насърчаваме и нашите клиенти да бъдат съпричастни към екологичните проблеми на човечеството.

3. В нашия опит в брандирането на рекламни продукти:
Нашата основна цел е да осигурим средствa за реклама и промоции, които правят бизнеса на нашите клиенти успешен. Продуктите ЙОПАК , плод на креативността, създадени с вкус към красивото и грижа се превръщат в най-добрата фирмена реклама на нашите клиенти.

4. В нашите продукти:
Над 85% от продуктите ни са разработени по специален дизайн, което обуславя тяхната уникалност. Качеството на продуктите се контролира на 3 нива в съответствие със строго определени правила. Три са качествата, които правят екопродуктите на ЙОПАК предпочитани от нашите клиенти:
♦ направени са от възобновими природни ресурси
♦ могат да се използват отново и отново
♦ биологично разградими, безвредни са за употреба
♦ не нанасят вреда на околната среда.

5. В нашите принципи:
Основен принцип на Йопак е да изпълни желанията на своите клиенти като предлага най-доброто решение за всеки проспериращ бизнес.

VCD