дм България еоод
www.dm-drogeriemarkt.bg над 300 служителя

dm drogeriemarkt е международно експандираща търговска компания. За нас работят повече от 59 046 служители в над 3 464 филиала в Германия, Австрия и клоновете в Централна и Източна Европа и принадлежим към най-добрите работодатели в Европа.

В „дм България“ работят над 600 служителя: в нашите повече от 70 магазинa в 25 български града, в нашата централа и във функциониращия ни собствен склад.

Тук съм Човек, тук пазарувам!

С това обещание dm поставя човека на първо място, без значение дали е клиент или служител. Важното за нас е да се подчертае индивидуалността на всеки един. Големият избор от продукти с най-високо качество, компетентното и любезно консултиране от страна на служителите потвърждават философията на dm.

Кариера в компанията

В dm ние бихме желали да създадем на всеки служител такава атмосфера, в която да може да даде най-доброто от себе си: приятелско общуване един с друг, гъвкаво работно време и разнообразни задачи, тук място имат също първокласното ниво на обучение и допълнителна квалификация, което насърчава както личностното развитие, така и амбициозния стремеж към кариера. Самоотговорност, мотивация и умение за работа в екип са условията за всеки кандидат.

dm Ви предлага:

- интересна работа с потенциал за разгръщане на индивидуалните възможности
- сигурността и предимствата на голяма европейска компания
- разнообразни възможности и перспективи за професионално развитие и израстване в кариерата
- приятен работен климат

В dm има различни и интересни професионални области за развитие, при които Човекът винаги е в центъра.

Търсим хора, които ценят високо една човешка атмосфера, в която се балансират висока собствена отговорност и екипна работа и в която по-нататъшното обучение и развитие са от високо значение.

В dm търсим ангажирани, мотивирани и инициативни хора, които имат желание да се учат, не ги е страх от предизвикателствата и поемането на отговорност.

dm дава шанс и на младите хора да се учат и развиват, което означава, че им се гласува доверие, но това доверие е неизменно свързано и с отговорност. Много е важно хората да осъзнават това и да оценяват дадената им възможност.

Радваме се, че повечето хора показват висока удовлетвореност от работата си тук. Това показват и резултатите от последното Анкетиране на служителите: 81% от участвалите в анкетата посочват, че като цяло дм е много добър работодател, а  82% биха  препоръчали dm като такъв.

Zaplatomer.bg