дм България еоод
www.dm-drogeriemarkt.bg над 300 служителя

Компания

dm drogeriemarkt е международно експандираща търговска компания със седалище в гр. Залцбург (Австрия). За нас работят повече от 61 720 служители в над 3 560 филиала в Германия, Австрия и клоновете в Централна и Източна Европа и принадлежим към най-добрите работодатели в Европа. dm се причислява към една от най-големите вериги дрогерии на континента и е представена в 13 европейски страни.

В dm България работят над 700 служителя: в нашите повече от 70 магазинa в 25 български града, в нашата централа и във функциониращия ни собствен склад.

Тук съм Човек, тук пазарувам!

С това обещание dm поставя човека на първо място, без значение дали е клиент или служител. Важното за нас е да се подчертае индивидуалността на всеки един. Големият избор от продукти с най-високо качество, компетентното и любезно консултиране от страна на служителите потвърждават философията на dm.

Кариера в компанията

В dm се стремим да създадем на всеки служител такава атмосфера, в която да може да даде най-доброто от себе си. Ето защо приятелското общуване един с друг, разнообразните задачи, както и  първокласното ниво на обучение и допълнителна квалификация, са едни от нещата, които ни отличават.

Ние търсим не само хора с опит и доказали се специалисти, но и  даваме шанс на останалите, които имат желание да се учат и развиват. По този начин ние им гласуваме доверие, доверие което е неизменно свързано и с отговорност. За нас е важно хората да осъзнават това и да оценяват дадената им възможност, като същевременно проявяват инициатива в това, което правят.

Това, което предлагаме в замяна:

- интересна работа с потенциал за разгръщане на индивидуалните възможности
- сигурността и предимствата на голяма европейска компания
- разнообразни възможности и перспективи за професионално развитие и израстване в кариерата
- приятен работен климат

Радваме се, че повечето хора показват висока удовлетвореност от работата си тук. Това потвърждават и резултатите от последното Анкетиране на служителите: 81% от участвалите в анкетата посочват dm като много добър работодател, а  82% биха  препоръчали dm като такъв.

Zaplatomer Banner