Isoline Ltd.

Компания

Фирма ИЗОЛАЙН ЕООД е изключителен представител на турския производител ODE YALITIM SANAYI VE TICARET AS за територията на Р България. Резултат на дългогодишните партньорски отношения на турския промишлен холдинг и италианския производител L‘ISOLANTE K-FLEX е съвместния им завод за производство на изолационни материали от микропореста гума  ODE K-FLEX. Фирма „ИЗОЛАЙН” ЕООД разполага с многообразие от изолационни материали:

 

строителни - топлоизолация от екструдиран пенополистирен (XPS), хидроизолации за покриви и фундаменти на битумна основа (APP и SBS модифицирани), битумни керемиди, OSB плоскости.

 

технически – еластомерна топлоизолация с марка K-FLEX, подходяща за отопление и вентилация, климатизация, хладилна техника, водопроводи и канализация, топлоизолация за тръби от полиетилен, полиуретанови шумоизолации и алуминиеви гъвкави въздуховоди, а също така и всички необходими аксесоари към горепосочените изолационни материали.

 

Продукти са с марката ODE, отличават се с високо качество и конкурентни цени!

Амбицията на фирмата е да затвърди и продължи създадените с години партньорски взаимоотношения, да предоставя комплексни решения на потребителите и да увеличи своя пазарен дял във всички сегменти на изолационните продукти.

VCD