Промедика24 Кеър БГ ЕООД

Компания

За компанията

Вече 13 години ние от Promedica24 с гордост определяме стандартите в бранша, предоставящ услуги за домашни грижи за възрастни хора в чужбина. Отличаваме се с опит, гъвкавост, професионализъм и огромна отзивчивост към нуждите на нашите клиенти. За нас всеки човек е изключителен, затова към всекиго подхождаме индивидуално, но с еднаква грижа.

Като лидер на пазара на услуги за домашни грижи в Европа ние предлагаме професионална и достъпна алтернатива на старческите домове.
Предоставяме грижи на най-високо ниво, затова полагаме усилия да набираме подходящ персонал и да усъвършенстваме квалификациите му.

Кариера в компанията

Ние от Promedica 24 предоставяме услуги за грижа за клиенти на територията на Германия, Великобритания и Полша. От тяхно име търсим и подготвяме за работа кандидати от Полша, Румъния и България, като им осигуряваме легална форма на сътрудничество и организираме пребиваването им в чужбина. Вече над 28 500 болногледачки и болногледачи ни гласуваха доверие и решиха да започнат сътрудничество с нас в чужбина.

Гарантираме на нашите болногледачи:

-Високи доходи, специални бонуси;
-Сигурна и легална работа;
-Курсове за грижи за усъвършенстване на квалификациите;
-Езикови обучения (дори за начинаещи).

Осигуряваме на нашите пациенти:

-Безопасност и комфорт на живот в собствения им дом;
-Грижа на квалифициран болногледач;
-Минимум формалности и бързо организиране на грижите;
-Гарантираме удовлетвореност от сътрудничеството с нас – 94% удовлетворени клиенти!

Довериха ни се вече 22 000 клиенти.

JobTiger Banner