Асоциация на родителите на деца с увреден слух

Компания

Ние, Асоциация на родителите на деца с увреден слух (АРДУС), сме обединени около мисията да помогнем на нашите деца, членове на семейства или просто приятели с увреден слух да намерят своето достойно място в обществото.

Пътят, който извървяхме сами ни показа, че това да си различен е чест, призвание и не на последно място споделеност.

Вдъхновени от нашия 20 годишния опит, ние реализираме информационната кампания „Чуй ме“ в подкрепа на проекта „От теб зависи! Равни възможности и социално включване на хора с увреден слух”

А защо да ни чуете? Защото комуникацията е на първо място желанието да бъдем разбрани, да разберем човека с когото общуваме и да споделим преживявания, мисли, идеи. Защото никога езикът на общуване не е бил пречка, и просто говоренето не е било споделяне. Защото единственото нещо, което не могат хората с увреден слух е да чуват...

Как да участвам? Свържете се с нашите Центрове за подкрепа и дайте работно място на човек с увреден слух, а ние ще ви подкрепим с консултанти съпътстващи дейността, с подходяща социална програма покриваща разходите по заплащането, с подбор на служител, който сте очаквали.

 

Контакти

Център за подкрепа град София

Ул. Иван Денкоглу 12-14, етаж 5

02 987 26 46

info@ardusbg.com

VCD