Дара Адвъртайзинг

Компания

Dara Advertising Ltd. е ексклузивен вносител за България на марката Sol’s Europe – най-голямата компания за рекламен текстил във Франция, известна със своето завидно качество и огромно цветово разнообразие на безкомпромисно ниски цени.Sol's

Фирмата ни е дистрибутор и на световно известните марки за рекламен текстил – James & Nicholson, Myrtle Beach и Keya – най-евтината и разпознаваема марка в света. Предлагаме и множество рекламни артикули от основните каталози Impression, Cool, Collection, Promotion Tops, Hiidea, Macma и други.

Dara Advertising Ltd. извършва регулярен внос на стоки от цял свят, предимно Европа, като едновременно с това поддържа и голяма складова наличност на рекламни артикули, от които рекламен текстил (тениски, блузи пике (polo shirts), шапки, якета, спортни екипи, суичери, работно и фирмено облекло). Разбира се, това не изчерпва продуктовата ни гама.

Dara Advertising Ltd. предлага и огромно количество рекламни артикули, луксозни бизнес подаръци и спортни стоки за всякакви видове спорт. Съществуват, разбира се, и случаи, в които предлаганите от нас продукти не удовлетворяват нуждите и желанията на нашите клиенти и партньори. За тази цел фирмата предлага индивидуална изработка на текстилни и други изделия по Ваш дизайн.

Dara Advertising Ltd. предлага всички форми на печатни и брандинг услуги, изготвянето на които става по индивидуален дизайн. Нашите служители и партньори са на Ваше разположение, готови да удовлетворят всяко Ваше желание и изискване. Гордеем се с нашата прецизност  и професионалност, както и с постоянно развиващата ни се система на работа, гарантираща ефективно и ефикасно постигане на оптимални резултати.

JobTiger Banner