МОБАКС ООД

Компания

Ние сме Мобакс ООД и във всичко, което правим искаме да творим нови, красиви и полезни неща. Да прилагаме оригиналност и творчество, а не да следваме утвърдени практики. Независимо от всичко и всички, да мислим и действаме извън рамките. Да бъдем иновативни и авангардни.

Начинът по който го правим е като доставяме на пазара точните продукти в точния момент. Като използваме модерни и лесни за използване методи на общуване и обслужване; предлагаме продукти с красив дизайн и услуги, прости и интуитивни за употреба и същевременно сме приятелски настроени и отворени към потребителя. Каквото и да правим, го правим, изхождайки от и за потребителя, неговите нужди и актуални потребности.

От 2009 г. доставяме и дистрибутираме на българския пазар страхотни аксесоари за мобилни телефони и таблети като калъфи и протектори за екрана. Както и допълнителен асортимент от батерии, Bluetooth слушалки, хендсфри, зарядни устройства, стойки и зарядни за автомобил, карти памет, USB кабели и технологични smart аксесоари.

JobTiger Banner