BLUBITO AG / БЛУБИТО ЕООД

Компания

Blubito е утвърдена германска софтуерна компания, представена и в Швейцария със офиси в София и Варна, в които са анагажирани над 100 софтуерни специалиста.

Компанията е доказал се надежден и коректен партньор на значими в IT сектора компании от D-A-CH-региона в сферата на digital transformation, agile transformation и cloude employees.

Това се дължи както на професионализма, креативността и лоялността на екипа ни от IT-специалисти, заредени с иновативност и прецизност, така и на дългогодишния ни опит и използваните модерни подходи в разработването на проектите.

Сред дългогодишните клиенти на Blubito са значими компании като Deutsche Bahn, Deutsch Bank, Lufthansa, Fraport, Misumi Europe, PWC, Conrad Electronics, Otto Group, Output AG и др. При намирането и имплементирането на оптималните за нашите клиенти софтуерни решения и разработки, ние влагаме най-новите методологии и технологии, сред които Java, Angular, React, PHP, Test Automation, iOS / Android, SCRUM и др.


Блубито предлага на млади и опитни софтуерни специалисти възможността да участват в разработката на сериозни и разнообразни международни софтуерни проекти.

За младите таланти на компанията е осигурена възможността да практикуват ефективно learning by doing, благодарение на Blubito Dev Academy, динамичния график и подкрепата на по-опитните специалисти.

Ако сте заинтригувани от възможността да станете част от нашия софтуерен екип, не се колебайте да кандидатствате проактивно!


Адрес на Блубито: бул. Черни Връх 51, сграда LS Property, ет. 3 и 4

JobTiger Banner