Нуциг ЕООД

Компания

PRO Rent A Car е компания за отдаване на автомобили под наем. В нашия автопарк винаги може да откриете автомобила, от който се нуждаете.

  Фирмата е добре позната на пазара за  автомобили под наем в България. Предлага коректно обслужване и конкурентни цени. Офисите ни се намират в градовете София, Варна и Бургас.

  Нашата политика е насочена към оптимално осигуряване на качествено и коректно обслужване, удовлетворяващо нуждите на нашите клиенти. Когато организираме Вашето пътуване, ние вземаме предвид желанията и предпочитанията Ви, така че винаги да се чувствате комфортно и приятно, използвайки нашите автомобили под наем.

 Съвремените компании или агенции за коли под наем, обикновено работят с отдаване автомобили под наем за кратки периоди (от няколко часа до няколко седмици) срещу съответното заплащане. При развиване на този пазар, фирмите на "PRO Rent a Car" са усъвършенствали и улеснили ползвателите на автомобили под наем, чрез възможността автомобила да се остави в друго населено място (спрямо първоначалното на наемане). Чрез ниските цени и безплатни услуги включени в наемната цена, услугата "Автомобил под наем" става все по достъпна и евтина.

 Какво може да откриете при нас:
 
    *     Автомобили от Икономичен, Стандартен и Луксозен клас под наем.
     *     Фирмата оперира с голямо разнообразие от нови автомобили
    *     Ние осигуряваме трансфери до всяка точка на страната
    *     Вие можете да получите кола от нас навсякъде и по всяко време-на летище, пред дома, пред офиса
    *     Ние правим отстъпки за корпоративни и редовни клиенти
    *     Екстри: GPS, детски столчета, 3G WiFi modem, ски поставка, вериги и др.

 Ние Ви осигуряваме нещо много повече от богат автомобилен парк, при нас Вие ще получите най-високо качество на обслужване, защото Вашето удовлетворение и спокойствие е най-важната ни цел. За Вас ще се грижи екип от млади и амбициозни хора, които ще дадат всичко от себе си за Вашия комфорт.

ITCD