Интермедия ООД
Русе www.imedia.bg между 5 и 10 служителя

Компания

„Интермедия” ООД е основана в началото на 2003 година. Дейността на фирмата е насочена към проектиране, дизайн, разработка и поддръжка на уеб сайтове и Интернет приложения. В продължение само на няколко години фирмата е установила трайни контакти с голям брой клиенти и партньори от САЩ и Великобритания – свидетелство за всеотдайността и професионализма на екипа на „Интермедия”.

Условия за работа

Фирмата разполага със собствени офиси, оборудвани със съвременна компютърна техника, високоскоростна Интернет връзка и удобни работни места. На разположение на всеки служител на фирмата са безплатни безалкохолни напитки и десерти. Работното време е фиксирано на 40 часа седмично, като се осигуряват всички предвидени от закона отпуски и почивни дни.

Спорт и отдих

През пролетните и летните месеци ръководството на „Интермедия” често е организатор на баскетболни и футболни мачове между служители на фирмата и представители на други фирми от гр. Русе. За пълноценното разтоварване на служителите, разговорите по професионални теми по време на спортните мероприятия са забранени :)

Свободни позиции

1. PHP програмист – 2
2. Системен администратор (Linux/FreeBSD) – 1
3. Уеб дизайнер – 1
4. Специалист по техническа документация (Technical Writer) – 1
5. Маркетинг специалист – 1

За да кандидатствате за някоя от изброените по-горе позиции, моля изпратете мотивационно писмо и автобиография до jobs@imedia.bg. Успех!

VCD