Arva Consulting Ltd.

Компания

Арва Консултинг е млада, бързоразвиваща се консултантска компания в сектора бизнес имоти - в това число магазини, търговски площи, малки и по-големи търговски центрове, молове, офис центрове, цели инвестиционни проекти, парцели и земеделски земи. Компанията посредничи при Business to Business търговия със съответните имоти като консултант и посреднически агент. Наши ключови клиенти в развитие на своята мрежа от търговски обекти в страната са компании като Vivacom, Mc Donalds, Tommy Hilfiger. Компанията си партнира с ключови за страната ни проекти като Paradise Center, Serdika Center, обслужвайки процеса по отдаване под наем и на редица проекти и в по-големите градове в страната като Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Стара Загора, Плевен, Благоевград и др.

Арва Консултинг предлага и извършва също инвестиционни продажби на проекти и бизнес активи, в това число компании в различни сектори.

Консултанската ни компания извършва също физибилити анализи, маркетингови проучвания, концепции и анализи, както и цялостно маркетингово обслужване на отделни проекти, на които Арва Консултинг предоставя пълен цикъл от услуги - letting/sales & marketing management.

VCD