ДЕНИЛ
София denyl.com над 300 служителя

Компания

Кариера в Денил

Кариера в Денил? Тя е за хора с амбиции, с дух, енергия и идеи. За личности , които ценят себе си и са убедени в своите възможтности. За тези, които вярват в това, че човек е толкова висок, колкото са високи мечтите му.

Кои сме ние

Денил е лидер на пазара за мъжко облекло в България със стабилно и ярко присъствие в силно конкурентната среда на навлизащи европейски стоки.
Модната централа произвежда всичко за мъжкия гардероб под търговския си щемпел. 
Денил е компания със затворен цикъл на производство, която развива своя бранд със собствен изследователски център, дизайнерски екип, фабрики, търговска мрежа в цялата страна. Фирмата работи с най-добрите специалисти в бранша и инвестира в развитието им. Насочва рекламните си бюджети към развитие на нестандартни идеи в рекламата

 
Нашият продукт 

Облеклата, производство на Денил, са луксозни, от висок клас материи, с перфектна линия, прецизирани детайли, създадени с особено внимание и отношение към дизайна.
В технологично отношение дрехите постоянно се променят, като следват изискванията на пазара за актуалност и практичност.

И малко история

Фирмата е една от първите частни компании в производството на мъжко облекло - създадена  е през 1991 от братята Емил и Младен Арабаджиеви.
Първият продукт на Денил е мъжката риза. Само две години след това компанията създава концепция за цялостно обслужване на мъжкия гардероб.
1994 се създава първата колекция на фирмата и е открит първият магазин
1995 е създадена модна централа със собствена школа
1998 - първа собствена фабрика
2002 - втора фабрика 

От  2000 датира търговското партньорство с BUGATTI и ROY ROBSON
От 2005 Денил има дестинация в Русия и други бивши репулики от СССР.
През 2006 са изградени най-големите магазини за мъжко облекло на Денил на най-престижните места в градовете София, Варна, Бургас, Пловдив, Велико Търново, Несебър, КК Златни Пясъци

www.denyl.com

 

JobTiger Banner