МИНАЛИ СЪБИТИЯ

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

 • XVI-ти уикенд HR екипите в България

  XVI-ти HR уикенд27 и 28 януари 2012 г., Спа хотел „Аугуста”, гр. Хисаря

  В края на януари, с или без сняг, възползвайки се от прекрасната минерална вода на гр. Хисаря, спа х-л „Аугуста”, ще проведем XVI-тия уикенд на HR екипите в България. Това ще бъде първият от серията експериментални HR уикенди, в които ще се опитаме да намерим нова и по-интересна форма на провеждане.
  Ще наблегнем на активното участие на повече водещи и споделяне на опит от повече компании, като ще се опитаме да разгледаме темите в много по-голяма дълбочина.

  И така, каним ви да се присъедините към XVI-тия зимен HR експеримент, в гр. Хисаря, на 27 и 28 януари 2012 г.!

  XVI-тият HR уикенд се организира с любезното съдействие на Сожелайф България ЗАД.

  Или да се обадите в офиса на JobTiger на телефон:
  (02) 49 180 22, Елеонора Тодорова
  hrweekends@jobtiger.bg
   
 • Започнаха записванията за посетители на HR Industry – първото изложение на HR индустрията в България

  HR Industry 2012www.HRIndustry.bg | 9 февруари 2012 | СТЦ Интерпред

  Започнаха записванията за посещение и участие в семинарната програма на HR Industry – първото по рода си изложение на HR индустрията в България. На него ще бъдат представени компаниите, предоставящи услуги и продукти за управление на човешките ресурси.

  В рамките на един ден - посетителите, ще могат да се запознаят с новостите в сферата на човешките ресурси, както и да присъстват на презентации и уъркшопи по теми, които ги вълнуват. Участието в събитието за посетители е безплатно, а регистрацията се извършва на сайта на HR Industry – www.HRIndustry.bg.

  Паралелно продължава регистрацията и на участници в събитието. Участие вземат водещи компании, предлагащи услуги, свързани с управлението на човешките ресурси в следните сфери:
  • Подбор на персонал;
  • Услуги по временна заетост;
  • Обучения, тренинги, тимбилдинги;
  • Допълнително здравно и пенсионно осигуряване;
  • Оценка на представянето на персонала;
  • Обработна на възнагражденията (pay-roll);
  • Консултантски услуги и одит;
  • Трудова медицина;
  • Ваучери и др.
  Събитието е съпътстващо от специален, първи по рода си каталог на HR индустрията в България, като всеки посетител ще получи безплатен печатен екземпляр.

  За записване и повече информация можете да посетите сайта www.HRIndustry.bg.

  Организатори на събитието са JobTiger и JBF – Mastering Project Management.

  Официален спонсор на събитието е  MetLife.
  MetLife MetLife, Inc. е водещa международна застрахователна компания с над 140-годишна история. В световен мащаб компанията предоставя индивидуални и групови животозастрахователни продукти, като обслужва 90 милиона клиенти в над 50 страни по света. Чрез своите клонове и дъщерни дружества, MetLife заема водещи пазарни позиции в САЩ, Япония, Южна Америка, Азия, Европа и Близкия изток.
  За повече информация www.metlife.bg и www.metlife.com.

  Партньори: СТЦ Интерпред София | Форум на българските обучители | Професионална мрежа Probook
   
 • Официално започна записването на работодатели за "Национални дни на кариерата 2012 – Добра Кариера, Добър Живот"

  National Career Days 2012Официално започна записването на работодатели за единадесетото издание на "Национални дни на кариерата 2012 - Добра Кариера, Добър Живот". Компаниите, заявили своето участие до 15 февруари 2012г., ще се възползват от специални отстъпки.

  „Национални дни на кариерата” е форум за студентски стаж и кариера, провеждан в големите университетски центрове в цялата страна от 2002г. Тази година форумът ще се проведе за 11-ти път. Събитието ще се състои в седем града: София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас.

  Освен обичайните презентации на компании от различни браншове, тази година ще има и семинарна програма, с решаване на реални казуси от бизнеса.

  Във времето преди „Национални дни на кариерата” се провеждат специализирани „работилници” (уъркшопи) със студенти и млади специалисти, по време на които те получават съвети от специалистите на JobTiger за успешно кандидатстване за работа и подготовка за участието си във форума – избор на компания и длъжност, написване на автобиография и мотивационно писмо, поведение по време на интервю и т.н.

  Официален спонсор на форум "Национални дни на кариерата" отново е Нестле България АД. Традиционното партньорство за девета поредна година между най-голямата хранителна компания и организаторите на дните на кариерата е пряк израз на корпоративната ангажираност на Нестле България към обществено значими инициативи, както и естествено продължение на развиваната през годините стажантска програма.

  За форума:
  Дати и места на провеждане
  Условия за участие на работодатели
  Рекламно издание "Национални дни на кариерата 2012 - Добра Кариера, Добър Живот"
  Подробна информация за форум "Национални дни на кариерата 2012" можете да научите и на 02 49180 18 /22 или office@jobtiger.bg, Елеонора Тодорова, Диляна Илиева.
   
 • Форум "Национални дни на кариерата" сред официалните кандидати за Eventex Awards

  Вчера бяха публикувани официалните кандидатури за Eventex Awards, където JobTiger се състезава с форум "Национални Дни на Кариерата" за "Събитие на годината" и "Бизнес събитие на годината".

  Победителите ще се оценяват от компетентно жури, а публиката има възможността да номинира "Събитие на публиката".
   
 • Прилики и разлики между структурата и взаимоотношенията в голямата организацията и малкото семейство

  Organization and Family(Иновативен подход към разбирането ни за организационна структура и начина, по който управляваме хора)

  Лекция: 18.01.2012, 19-21 | Семинар: 26–27.01.2012

  Организацията и семейството са две основни системи в съвременния живот, към които всеки от нас принадлежи. Често обаче ги разглеждаме като нещо различно или като нещо отделно. От 9 до 18 часа ще съм „шеф”, „лидер”, „служител”, „подчинен”, след това ще бъда „родител”, „партньор”, „син/дъщеря”, „съпруг/а”.

  Замисляме ли се по какво си приличат и по какво се различават тези роли? И даваме ли си сметка, че това, което ги свързва, сме ние самите като човешки същества?

  Тръгвайки от тези въпроси, бихме искали да ви представим идеята за управление на организациите през призмата на системния подход и да се докоснем до психологическите фактори, които ни помагат да бъдем добри (и не толкова) в управлението на хора.

  Научете повече за предстоящата лекция и семинар на тема „Прилики и разлики между структурата и взаимоотношенията в голямата организацията и малкото семейство” >>
   
 • КАЛЕНДАР НА ПО-ВАЖНИТЕ СЪБИТИЯ

  Календарът със събития, в които JobTiger участва, става все по-дълъг и по-интересен!
  Вижте всички събития през 2012 г. и бъдете добре дошли в тях.
   

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Сожелайф България е животозастрахователно дружество, част от международната група Сосиете Женерал Застраховане, подразделение на Сосиете Женерал Груп.
Основано през май 2007 от Сосиете Женерал Застраховане и Сосиете Женерал Експресбанк, Сожелайф е в топ 10 на животозастрахователите в България.

С повече от 150 000 клиента, ние предлагаме животозастрахователни продукти отговарящи на нуждите както на индивидуални, така и на корпоративни клиенти, в следните категории:

 • Застраховки живот за кредитополучатели;
 • Застраховки към ежедневни банкови продукти;
 • Спестовни застрахователни решения;
 • Пакети – защита за компании и служители.
Индивидуалните ни клиенти имат възможността да избират от широка гама застрахователни пакети или персонализирани предложения, с различни нива на защита и обезщетение.

Корпоративните ни продукти са адаптирани, както за малки и средни предприятия, така и за Корпоративни компании, които искат да защитят служителите си и да повишат лоялността им. С цел да бъдем полезни за Вашия бизнес, можем да допринесем за оптимизиране на социалната Ви политика, предлагайки допълнителен пакет социална придобивка за служителите: Групова Застраховка Живот, базирана на богатия международен опит на Сосиете Женерал Застраховане.

За допълнителна информация:
Сожелайф България
Т: 0700 15 889
E: sogelife.partnerships@socgen.com
София 1303, бул.”Александър Стамболийски” 73
www.sgeb.bg/bg/sogelife.html

 

ПЛАТЕНИ СЪОБЩЕНИЯ

Eventex Awards - Организаторите на събития вече имат награди за своя професионализъм

На 26-ти януари 2012 година, в Rainbow Plaza, ще бъдат връчени първите награди Eventex Awards, с които ще бъдат отличени най-добрите организатори на събития за 2011 година.

Носителите на десетте статуетки ще бъдат избрани със жури, съставено от професионалисти в областта на ПР, маркетинг, реклама, журналистика и организиране на събития. Професионализмът при подготовката и провеждането на събитието ще бъде основен критерий при определянето на победителите.

Eventex Awards категориите са: Събитие на годината | Организатор на годината | PR събитие на годинатa | Спонсор на годината | Бизнес събитие на годината | Домакин на годината | Развлекателно събитие на годината | Медиен партньор на годината | Зелено събитие годината | Доставчик на годината.

За повече информация и регистрация, можете да посетите сайта на събитието.

Организатор на събитието е фирма Web and Events Ltd.