МИНАЛИ СЪБИТИЯ

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС:

ПЛАТЕНИ СЪОБЩЕНИЯ:

Сожелайф България ЗАД

Сожелайф България е дружество, основано през май 2007 г. и е част от групата "Сосиете Женерал Застраховане", която вече е представена в повече от 15 страни по света и е бързо разрастваща се в Средиземноморския басейн, Източна Европа и Азия. Сожелайф е в топ 10 на животозастрахователите в България, с повече от 150 000 клиента.

Сожелайф България предлага гъвкави застрахователни решения свързани със защита, здраве, спестяване, както и специализирани пакети за управляващия персонал, в зависимост от нуждите на служителите. Продуктите са адаптирани както за малки и средни предприятия така и за Корпоративни компании, които искат да повишат лоялността на служителите си, предлагайки им допълнителна социална придобивка.

Клиентите могат да избират от широка гама застрахователни пакети или персонализирани предложения, с различни нива на обезщетение. За да улесни своите клиенти, Сожелайф оказва съдействие по оптимизирането на данъчните и социални политики на фирмите стъпвайки на богатия опит на Групата Сосиете Женерал.

За допълнителна информация:
Седрик Шо
Изпълнителен Директор, Сожелайф България
Т: +937 05 80 | M: +359 896 88 51 89 E: sogelife.partnerships@socgen.com |
София, бул.”Александър Стамболийски” 73
www.sgeb.bg/bg/sogelife.html