Адрес Недвижими Имоти АД

www.address.bg 50 - 300 служителя

Компания

АДРЕС Недвижими Имоти е най-голямата българска компания за недвижими имоти, която работи успешно от 15 години на пазара. От създаването си през 1993 г., АДРЕС постоянно разширява дейността си и днес разполага с кантори в 25 града на страната.

 

АДРЕС разработи и успешно реализира първата франчайз система на българска компания за недвижими имоти. Към компанията вече се присъединиха 17 франчайз партньори с кантори в 20 града на страната.

 

Част от АДРЕС недвижими имоти е Адрес Академия първият лицензиран учебен център за подготовка на професионални консултанти в сферата на недвижимите имоти. Създадена в началото на 2004г. Академията осигурява необходимите обучения за служителите в компанията. Година по-късно центърът е лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет. Основните дейности на Академията са обучение и тренинг на консултанти недвижими имоти, а така също и разработване на учебни помагала и пособия. От средата на 2006 година Адрес Академия, освен вътрешнофирмени обучения, организира и професионални курсове за консултанти недвижими имоти, за външни клиенти.

 

АДРЕС Недвижими имоти е една от първите компании за недвижими имоти, сертифицирани по международния стандарт EN ISO 9001:2000. Документът бе защитен отново и през 2008 г. и е доказателство, че компанията работи по европейските стандарти в тази област.

 

През 2005 г АДРЕС стана „Най-добрата имотна компания” в България, според престижната класация BENTLEY PROPERTY AWARDS.

В селекция на Глобалната програма Superbrands, АДРЕС получи приза за най-силна марка за недвижими имоти за 2006/2007 г. в България.

Според проучването на световния проект Business Superbrands, марката АДРЕС бе определена  като една от най-силните бизнес марки за 2007/2008 в България.


АДРЕС е част от
AG Capital www.agcapital.bg - най-голямата българска холдингова компания, която инвестира в бизнеси, свързани с недвижимите имоти. Портфейлът на AG Capital е съставен от 13 дъщерни компании, като повечето от тях са сред водещите три в техния сегмент.

Работа:

Завоюването и запазването на лидерската позиция се дължи на компетентността, отговорността, лоялността и чувството за общност на екипа на компанията, умело управляван от новаторски и интелигентен мениджмънт.

Разрастването и развитието на АДРЕС недвижими имоти в страната определя повишеното търсене на нови служители.

В АДРЕС работят мъже и жени на възраст от 18 до 66 години. Доказано в практиката е, че добър консултант може да стане всеки, който обича работата с хора, желае да се развива и има желание да учи.

 

Стажантски програми:

АДРЕС има разработени стажантски програми, дефинирани по позиции и региони. Те дават възможност на желаещите да натрупат познания в областта на недвижимите имоти, в бизнеспрактиката, като и да участват в   сделка за покупко-продажба на недвижим имот с подкрепата на консултантите на компанията. Стажантите преминават въвеждащ курс в АДРЕС Академия, даващ познания в сферата на недвижимите имоти, търговията, маркетинга, както и получават удостоверение за обучението. Успешно представилите се в стажантската програма получават предложение за работа и възможност да станат част от екипа на АДРЕС.

 

Начини за кандидатстване:

Ако имате желание да станете част от екипа на АДРЕС, може да изпратите автобиография и актуална снимка. Документите за кандидатстване може да подадете във всеки офис на АДРЕС или на е-mail: jobs@address.bg. За допълнителна информация можете да се обадите на тел. 0886/ 808 401.

JobTiger Banner
JobTiger Banner