ХЕПИ ЕАД

Компания

Happy Bar & Grill  е концепция, която съчетава американския опит в ресторантския мениджмънт и българските предпочитения към вкуса, вида на храната и начина на хранене.

Началото е поставено на Коледа 1994 г., когато първото заведение от веригата посреща своите гости във Варна. В продължение на 10 години повече от 20 заведения от веригата отварят врати. Ресторантите са разположени на най-удобните за клиентите локации -  в централната част на големите градове или на ключови места по първокласните пътни артерии на страната. “Хепи” са разположени там, където хората биха желали да бъдат.

През 2007 г. своите гости ежедневно посрещат 18 целогодишни ресторанти на територията на цялата страна, 2 сезонни в курортните комплекси Дружба и Слънчев бряг и едно в чужбина, в гр. Барселона, Испания. Всеки месец нашите заведения се посещават от повече от 300 000 клиенти.

Happy Bar & Grill е най – голямата верига ресторанти в България, ние се развиваме бързо, защото чуваме и изпълняваме всички желания и препоръки на нашите клиенти. И се стремим Happy винаги да е весело, дружелюбно и удобно за посещение по всякъкъв повод място. Там ще Ви посрещне приятелски настроен персонал, който освен настроение, ще Ви сервира вкусна храна с малко калории и много здраве.

Happy Bar & Grill е част от Хепи АД.

Компанията е собственик и на CHEFSGROUP, в която влизат луксозните ресторантите Tambuktu, Captain Cook, SASA и Carrera.

Работа

В екипа на Хепи около 2500 висококвалифицирани служители в цялата страна на средна възраст 32 години. Те са млади, амбициозни, енергични и мотивирани за постигане на високи професионални резултати. С ясното съзнание, че хората са капиталът на компанията Хепи инвестира непрекъснато в обучение и развитие на своите служители.

Хепи е компания, която високо цени желанието на младите хора за професионална реализация.

Стажантските програми, които компанията организира са:

 

·        Оперативна стажантска програма - обвързана с пряката работа на ресторантите и осигурява стаж за ученици от специализираните гимназии по туризъм. В тази програма могат да се включат ученици от 9 до 12 клас на съответните профилирани училища. По време на практиката им те са оценявани ежеседмично от прекия си ръководител. В края на периода от всички практикуващи в нашите ресторанти компанията определя стипендиантите си за следващата учебна година, като това става на база ежеседмичните оценки, както и училищния им успех за предходната учебна година, който трябва да е най-малко 4.50.

·        Административната стажантска програма е насочена към студенти втори и трети курс . Целта на програмата е компанията да даде възможност на младежите да получат конкретни практически познания в съответната област. Периода на стажа обхваща летния период – от  1 до 3 месеца.

 

Начини за кандидатстване

За работа:

Изпратете CV, мотивационно писмо и актуална снимка на job@happy.bg

За стаж:

За ученици от профилирани гимназии по туризъм се осъществява чрез договор със сътветното учебно заведение.

За студенти - изпратете CV, мотивационно писмо и актуална снимка на job@happy.bg

Zaplatomer Banner