WITTE Automotive Bulgaria

Русе www.witte-automotive.bg над 300 служителя

Компания

За компанията

Повече от 115 години ВИТТЕ Аутомотив - Германия разработва и произвежда системи за окачване за автомобили, за затваряне и заключване на предни и задни капаци, на врати и седалки.

Компанията е доставчик на световноизвестните автомобилни производители като Фолксваген, Даймлер, Форд, Дженерал Мотърс и др. ВИТТЕ Аутомотив се гордее с успехите си, основани на детайлния и систематичен подход както към продуктите, така и към бизнес процесите.

От 2010 година ВИТТЕ Аутомотив България ЕООД започна производство в гр. Русе, през 2014 отвори врати на чисто нова промишлена сграда, която беше отличена с наградата "Сграда на годината" в България за 2014 . В момента персоналът наброява повече от 800 души, а прогнозите са за разрастване на производството. За да отговори на нарастващите поръчки на клиентите, компанията разкри стотици нови работни места за гр. Русе и региона.

Кариера в компанията

ВИТТЕ Аутомотив предлага на своите служители и работници множество социални придобивки, като: ваучери за храна, безплатен транспорт, ежедневна субсидия за обяд във фирмената столова и др. Компанията предлага отлични условия за труд и отдих в една изключително чиста и добре организирана работна среда.

Служителите на ВИТТЕ Аутомотив имат възможност да получат множество обучения, както за повишаване на тяхната квалификация, така и за по-добър шанс за кариерно развитие.

Zaplatomer Banner