Endava
София www.endava.com над 300 служителя

Компания

Endava е лидер в предоставянето на най-новите технологични услуги и подкрепя своите клиенти в развитието на техните собствени организации, като използва мащабируеми решения за Agile Distributed Enterprise. Endava работи успешно със своите клиенти, като се интегрира лесно с техните екипи, катализира идеи и предоставя стабилни решения.

Компанията помага на клиентите си да станат дигитални компании, като оказва пълна подкрепа – от генерирането на идеи до разработването и внедряването на продукти, платформи и решения. Endava работи с клиенти от разплащателната екосистема; банковото дело; технологиите; медиите и телекомуникации (TMT); потребителските продукти; логистиката и здравния сектор.

Към 8 декември 2021 г. в Endava са заети 10 000 служители, базирани в централните офиси в Австралия, Австрия, Дания, Германия, Ирландия, Нидерландия, Сингапур, Швейцария, Великобритания, САЩ и в центровете за доставки в Европейския съюз: България, Хърватия, Румъния и Словения; в централноевропейски страни: Босна и Херцеговина, Молдова, Северна Македония и Сърбия; и в Латинска Америка: Аржентина, Колумбия, Мексико, Уругвай и Венецуела.

В България Endava има офиси в София, Варна, Русе и Пловдив. Повече информация можете да намерите на https://www.endava.com/

JobTiger Banner
JobTiger Banner