Профит мастър трейдинг ООД

Компания

 КОИ СМЕ НИЕ?

Profit Point е група от европейски фирми, които чрез партньорства с реномирани международни инвестиционни компании и брокери предлагат информация и техническа подкрепа за всички, които се интересуват от възможностите, предлагани от международните финансови пазари.

Profit Point е група от фирми с уникална мрежа от 12 офиса в пет страни в Европа, които предлагат на клиентите си пълна гама от услуги и възможности за търговия на финансовите пазари.

Основният принцип на групата е  взаимна полза от сътрудничество с търговци на базата на пълно доверие. Най-големият актив на групата са активните търговци. Стотици търговци от цял ​​свят вече са избрали група Profit Point заради стабилността, надеждността и високото качество на услугите и сега те се радват на успешно сътрудничество, печелене и умножаване на  приходите си на международния валутен пазар.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

Profit Point осигурява управление и консултантски услуги за всички които се интересуват от възможностите, предлагани от международните финансови пазари. 
Ние работим с помощта на основния принцип: пълното доверие на нашите клиенти. Искаме да напредваме и изпълнението дължим на това сътрудничеството и ефективна комуникация, чрез които работим. 

Дори в най-трудните икономически времена, ние стриктно спазваме ангажиментите си към клиентите. Нашата причина за гордост и най-ценна печалба са именно клиентите ни, които останаха с нас от самото начало. Поради тази причина, избирайки Profit Point, избирате надежден професионален партньор за успех на вашата работа на валутния пазар Форекс.

ИСТОРИЯ НА ФИРМАТА

От основаването си, Profit Point функционира на принципа на постоянно развитие и разширяване на възможностите за нашите клиенти, като им предлага иновативни продукти и услуги от най-високо качество. За изпълнението с клиенти, ние прилагаме нашия професионализъм с платформа за търговия MetaTrader, един усъвършенстван софтуер, несравнима в своята област, която ви позволява да търгувате на FOREX и фондовия пазар, едновременно. 

 

PROFIT POINT - ПРИЗНАТА МАРКА, КОЯТО БЕ СЪЗДАДЕНА И РАЗРАБОТЕНА ОТ ГРУПА ПРОФЕСИОНАЛНИ ТЪРГОВЦИ.

 

Можете да прочетете информация за нашата фирма и областта, в която работим
на
нашата  facebook страница:

https://www.facebook.com/pages/Profit-Point/569118009837115

Zaplatomer Banner