Център за човешки ресурси Фортуна МД

София www.fortunamd.com под 5 заети служителя

Компания

Център за човешки ресурси Фортуна МД е българска консултантска фирма, създадена през пролетта на 2001 г. Член на Българска асоциация за управление и развитие на човешките ресурси. От 2005 г. - учебна база на Софийски университет "Св. Климент Охридски" с възможност желаещите студенти да се докоснат до практиката. В историята на фирмата присъства и участието й като съорганизатор и водещ консултант на предаването „Искам работа”, излъчвано всяка неделя по Нова телевизия в периода 2003/2004 година.

 Основни направления в дейността на фирмата:

 Набиране и подбор на персонал от всички професионални области за фирми и организации - работодатели. Консултантите-психолози във фирмата ползват собствена методика за обективна оценка на всички кандидати, придружена от подробна личностова и професионална характеристика.
 Консултации за висши мениджъри, пред които стои нелеката и отговорна задача ефективно  да ръководят и управляват сътрудниците си.
 Обучения на персонал – използват се интерактивни методи, насочени  към добиване на знания, умения и усвояване на опит, приложими във всички професионални области. Провеждат се под формата на тренинг (учене чрез преживяване) и  семинари с мултимедийна презентация, като участниците се учат от собствените си взаимодействия, проучват своето поведение, дават и получават обратна връзка от и на околните, развиват умения за опознаване и приемане на себе си и на другите.
 Индивидуално психологическо консултиране за справяне с различни негативни преживявания в личен и професионален план.

 Многобройните постоянни клиенти и партньори на фирмата са в резултат на доказан професионализъм.
 

Повече информация за нас можете да намерите на www.fortunamd.com

JobTiger Banner