Победа АД

Компания

ПОБЕДА АД е компания с над 75-годишна история. През годините фирмата изминава дълъг път, превръщайки се в синоним на висококачествени захарни изделия. През последните десетилетия продуктите на ПОБЕДА АД присъстват в почти всеки български дом.

 

ПОБЕДА АД е динамично развиващo се предприятие със съвременно оборудване, широк продуктов асортимент и дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна. Седалището на фирмата е в гр.Бургас.

 

Предлаганият асортимент е разделен на 6 продуктови групи – бисквити, вафли, кроасани, мини кексове, шоколадови бонбони и солени продукти. Някои от рецептите са близо 50-годишни и продължават да бъдат актуални и търсени. Много от продуктите на компанията са сред най-успешните марки на българския пазар („Черноморец”, „Закуска”, „Еверест”, „Анелия”, „Браво” и др.). Повечето от тях са добре познати и в страни като Италия, Малта, Полша, Румъния, Кипър, Грузия, Чехия, Словакия и др.

ПОБЕДА АД е водещият производител на бисквити в България и е един от лидерите на пазара на кексове и шоколадови бонбони. Компанията предлага също Private label продукти за различни търговски вериги и ХоРеКа продукти, опаковани в единични разфасовки, за нуждите на хотелиерството, кетъринга и туризма.

Качеството на продуктите на компанията е гарантирано от интегрираната система за управление на качеството ISO 9001:2000 / HACCP (Анализ на риска и контрол на критичните точки Hazard Analysis and Critical Control Point). Системата HACCP като система за превантивен контрол, е най-ефикасният начин за гарантиране производството и предлагането на безопасен хранителен продукт.

Следвайки фирмената си философия ПОБЕДА АД се стреми да задоволява  максимално потребностите на клиентите, да доказва стабилната си позиция на сигурен и качествен доставчик, да гарантира пълна прозрачност и проследимост на процесите и продуктите.

Приоритетни за компанията са поддържане на патньорски отношения с клиенти и потребители, инвестиции в хората, поддържане на високо качество, разработване на здравословни хранителни продукти, използване на рециклируеми опаковки.

Основна цел на ПОБЕДА АД е да разширява пазарния си дял, в духа на лоялна конкуренция и постоянни инвестиции.

 

JobTiger Banner
JobTiger Banner