Рубелла Козметикс АД
София

Компания

"РУБЕЛЛА" е водеща българска козметична компания с близо 20-годишни традиции в производството и търговията с хигиенни и козметични продукти. Нейната продуктова листа включва: средства за хигиена на устната кухина, средства за коса, козметика за лице и тяло, мъжка серия и декоративна козметика.

Ние непрекъснато разширяваме своя пазарен дял и заемаме ключови позиции както на вътрешния, така и на международните пазари. До момента ние сме най-големият български износител на козметични и хигиенни продукти за страните от ОНД, ЦЕФТА, Европейския съюз, Балканския регион, Азия, както и за веригите “Карфур”, „Аушан”, „Теско” и др. Търговските ни марки "Дентал", "Дева" и др. са добре познати и търсени като оптимално съчетание на добро качество и атрактивна цена и в своя клас успешно конкурират утвърдени световни марки.

"РУБЕЛЛА" е единствената българска козметична компания, която осигурява напълно завършен технологичен цикъл при производството на пасти за зъби и кремообразни продукти в ламинатни туби. Производството на собствено ламинатно фолио и опаковки прави продукцията конкурентоспособна и е допълнителна гаранция за качество и сигурност.

Ние вярваме, че хората са нашата основна ценност!

JobTiger Banner