ЕНИКОМ М ООД

Company

Мебелна компания ЕНИКОМ-М е създадена през 2000 г. 
Вече 18 години основен приоритет на фирмата е да създава уют, хармония и красота на разумни цени, предлагайки всичко необходимо, за да бъдете "Добре дошли у дома". Обзавеждане за всички помещения, осветление и аксесоари, с които се постига необходимата завършеност и уют на дома ще впечатлят и най-претенциозните сред вас. Еником-М предлага широка гама от продукти и асортимент, който непрекъснато се обновява. Всички артикули са с доказано качество и произход от водещи световни и български производители. 
Компанията разполага с 3 магазина на територията на град София. 

      Еником-М Люлин - открит през 2015 г. и с търговска площ 5 000 кв. м. Тук ще откриете невероятната колаборация между Еником-М и КАRЕ, благодарение на първия KARE Shop-in-Shop магазин в София. До момента Еником-М Люлин е най-големият магазин на компанията в София. 

      Еником-М Дружба - открит през 2008 г. Тук се помещава централното управление на компанията. Площта, в която влизат магазин Еником-М разположен на етаж 0,1 и 2, шоуруми Garant Home Design, шоурум KARE, офиси, фреш бар и панорамен ресторант "Брюксел", е 11 000 кв.м. Тук ще намерите уникалният по рода си дизайн център, който е на разположение на всеки, който има нужда от професионален съвет или изготвяне на цялостен итериорен проект от професионални интериорени дизайнери. 

      Еником-М Надежда. В Enikom Home Accessories ще намерите подходящите акценти, за да постигнете интериорен завършек у дома. Oчакват Ви аксесоари за кухнята и готварството, за сервиране и хранене, декорации за дома, качествен текстил и осветление. 

      Наша мисия е да предоставяме добри решения за организиране на един красив и приятен за живеене дом. За тази цел разполагаме със страхотен екип от професионалисти. 
Стараем се да предоставяме на клиентите си лично отношение, професионализъм и качество, обслужване от врата до врата чрез услугите транспорт, разнос и монтаж на стоките. Гордеем се с големия брой лоялни клиенти и печелим тяхното уважение с качествени и идейни продукти. Тук ще намерите голям избор от функционални предмети за бита, както и много идеи за подаръци. 
Еником-М е мястото, където традиционното и модерното са съчетани по неповторим начин, така че всеки да успее да създаде дома на мечтите си.

VCD