ЕНИКОМ М ЕООД

Мебелна компания ЕНИКОМ-М е създадена през 2000 г. 
Вече 14 години основен приоритет на фирмата е да създава уют, хармония и красота на разумни цени, предлагайки всичко необходимо, за да бъдете "Добре дошли у дома". Обзавеждане за всички помещения, осветление и аксесоари, с които се постига необходимата завършеност и уют на дома ще впечатлят и най-претенциозните сред вас. Еником-М предлага широка гама от продукти и асортимент, който непрекъснато се обновява. Всички артикули са с доказано качество и произход от водещи световни и български производители. 
Компанията разполага с 3 магазина на територията на град София.

 

  • Еником-М Надежда - открит през 2004 г. и с търговска площ 3000 кв. м.
  •  
  • Еником-М Дружба - открит през 2008 г. Тук се помещава централното управление на компанията. Площта, в която влизат магазин, офиси, фреш бар и панорамен ресторант "Брюксел", е 11 000 кв. м.
  •  
  • Еником-М Люлин - открит през 2015 г. и с търговска площ 5 000 кв. м. Тук ще откриете невероятната колаборация между Еником-М и КАRЕ, благодарение на първия KARE Shop-in-Shop магазин в София. Уникалният по рода си дизайн център, е на разположение на всеки, който има нужда от професионален съвет или изготвяне на цялостен проект за интериор от професионален интериорен дизайнер. До момента Еником-М Люлин е най-големият магазин на компанията в София.Наша мисия е да предоставяме добри решения за организиране на един красив и приятен за живеене дом. За тази цел разполагаме със страхотен екип от професионалисти. 
Стараем се да предоставяме на клиентите си лично отношение, професионализъм и качество, обслужване от врата до врата чрез услугите транспорт, разнос и монтаж на стоките. Гордеем се с големия брой лоялни клиенти и печелим тяхното уважение с качествени и идейни продукти. Тук ще намерите голям избор от функционални предмети за бита, както и много идеи за подаръци. 
Еником-М е мястото, където традиционното и модерното са съчетани по неповторим начин, така че всеки да успее да създаде дома от мечтите си.

Zaplatomer.bg