Walltopia AD

Компания

КОИ СМЕ НИЕ

Уолтопия е световен лидер в производството на стени за катерене с над 1500 проекта в повече от 50 страни на 6 континента. Освен стени за катерене, от 2012 година Уолтопия предлага и широк спектър от адвенчър атракциони като въжени съоръжения, интерактивни стени за катерене, изкуствени пещери, съоръжения с препятствия и най-новата ни линия Rollglider - съоръжение за свободно летене.

Към днешна дата в групата на Уолтопия има повече от 10 компании, в които са заети 600 професионалисти от различни сектори и индустрии.

Главният офис на компанията продължава да бъде в България, като дъщерни клонове има още в САЩ, Канада, Малайзия и Русия. Местни търговски представители има в повече от 20 страни по света, в това число Австрия, Германия, Великобритания, Австралия, ОАЕ и др.

Нашият екип от мениджъри проекти, инженери, архитекти и технически лица, постоянно пътува по света, за да осигури най-високото качество на продуктите ни, докато търговският ни екип е зает с намиране на нови клиенти и представяне на портфолиото ни от продукти и проекти на международни изложения.

С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАМЕ

Основният бизнес на Уолтопия е дизайн и производството на катерачни стени. Следвайки страстта ни за катерене, създадохме линия от атракционни съоръжения, които съчетават спорт, забавление и адреналин в едно. Ние изготвяме концепцията, дизайна и инженеринга на всеки продукт преди да премине към производство. Към момента разполагаме с два производствени центъра, третият е в процес на строеж.

НАШИТЕ СИЛНИ СТРАНИ

  • 18+ години опит в индустрията
  • Голям производствен капацитет
  • Собствен отдел Развойна дейност
  • Най-голям брой наети инженери и дизайнери в индустрията

VCD